Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αγγελικής – Πολλαπλά χτυπήματα, γεμάτα μίσος (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρικτές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αγγελικής – Πολλαπλά χτυπήματα, γεμάτα μίσος (vid)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της Αγγελικής στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα. Όπως είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα, ο πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με Αφγανό. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, ενώ η […]

Δολοφονία Αγγελικής

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της Αγγελικής στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Όπως είπε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα, ο πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με Αφγανό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, ενώ η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Επίσης, η ιατροδικαστής τόνισε πως τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και τελικά βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Τελικά μετά από αναζήτηση κάποιων ωρών και καταγγελίας του Αφγανού συντρόφου της αποδείχθηκε ότι ο ίδιος της ο πατέρας είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγάδες μεταξύ τους στο σπίτι.

Το κορίτσι ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα βγάζοντας το μεροκάματο της.

Όπως είπε ο φίλος της στους αστυνομικούς η κοπέλα δεν είχε καμία απολύτως επαφή με την μητέρα της τα τελευταία 15 χρόνια και ο μόνος άνθρωπος που είχε στον κόσμο ήταν ο πατέρας της, ο οποίος και είχε αναλάβει την ανατροφή της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα της όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής και φέρεται να εγκατέλειψε την Κέρκυρα και να ζει μόνιμα κάπου στην Αλβανία.

Ο πατέρας του Αφγανού για το έγκλημα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις