Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τιμισοάρα αντί για Θεσσαλονίκη
ΕΛΛΑΔΑ

Τιμισοάρα αντί για Θεσσαλονίκη

Εγκλωβισμένοι από το βράδυ της Παρασκευής είναι 201 ταξιδιώτες, μεταξύ των οπίων και πολλοί Έλληνες, στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η πτήση τους από το Λονδίνο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κατέληξε στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη δυτική Ρουμανία. Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, η κατάσταση τους είναι απελπιστική, […]

Εγκλωβισμένοι από το βράδυ της Παρασκευής είναι 201 ταξιδιώτες, μεταξύ των οπίων και πολλοί Έλληνες, στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη Ρουμανία. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών η πτήση τους από το Λονδίνο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κατέληξε στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα στη δυτική Ρουμανία.

Σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών, η κατάσταση τους είναι απελπιστική, καθώς οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν απαντούν στις κλήσεις τους, ενώ η ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία δηλώνει αναρμόδια να τους εξυπηρετήσει.

«Μας πέταξαν στο αεροδρόμιο. Μας είπαν στην αρχή να μην βγούμε από το αεροσκάφος, μετά να βγούμε. Δεν έχουμε καμία ακριβή υπεύθυνη ενημέρωση. Στις προσπάθειες που κάναμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, τα περισσότερα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν. Κάποια στιγμή μας απάντησαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, παρά μόνο αν έχουν χαθεί ταξιδιωτικά έγγραφα», κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ένας από τους επιβάτες. «Δεν υπάρχει κάτι να φάμε. Δεν μας έχουν δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάποιοι πήραν το λεωφορείο σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Πολλοί επιβάτες αποφάσισαν να μέχρι να αναχωρήσουν για την Ελλάδα οδικώς με λεωφορείο για ένα ταξίδι πολλών ωρών σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις