Ένα μυστικό για την κρέμα ματιών, που θα σου χρειαστεί

ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα μυστικό για την κρέμα ματιών, που θα σου χρειαστεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η κρέμα ματιών είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα της φροντίδας της επιδερμίδας. Ενυδατώνει τη λεπτή περιοχή των ματιών, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που δεν επενδύει στο συγκεκριμένο προϊόν, καθώς θεωρεί ότι δεν το χρειάζεται. Θεωρούν ότι με μία ενυδατική προσώπου είναι καλυμμένες. Κι όμως στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών […]

07.01.2019 | 11:05

Η κρέμα ματιών είναι ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα της φροντίδας της επιδερμίδας.

Ενυδατώνει τη λεπτή περιοχή των ματιών, αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.

Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που δεν επενδύει στο συγκεκριμένο προϊόν, καθώς θεωρεί ότι δεν το χρειάζεται. Θεωρούν ότι με μία ενυδατική προσώπου είναι καλυμμένες.

Κι όμως στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κανένα άλλο προϊόν ενυδάτωσης, εκτός αυτών που ειδικεύονται.

Η κρέμα ματιών έχει στοχευμένες δράσεις, όπως ελαχιστοποίηση των χαρακτηριστικών ρυτίδων που γνωρίζουμε ως πόδι χήνας, εξομάλυνση των μαύρων κύκλων καθώς και του πρηξίματος, που παρουσιάζουμε τις ημέρες που κουραζόμαστε.

Για σωστή εφαρμογή που θα μας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ιδανικά χρησιμοποιούμε τον παράμεσο, για να ασκήσουμε την κατάλληλη πίεση. Βλέπετε τα υπόλοιπα δάχτυλα έχουν περισσότερη δύναμη, την οποία δε χρειαζόμαστε.

Απλώνουμε την κρέμα και ακολουθούμε την κυκλική πορεία, την οποία μας υποδεικνύει το οστό.

Με άλλα λόγια την εφαρμόζουμε ακολουθώντας τη φορά των φρυδιών μας, καθώς έτσι βοηθάμε στη σωστή αιμάτωση της περιοχής.

Exit mobile version