Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Η περιβόητη μαύρη μάσκα που λατρεύουν οι γυναίκες
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η περιβόητη μαύρη μάσκα που λατρεύουν οι γυναίκες

Εκ πρώτης όψεως η μαύρη μάσκα μπορεί να φαίνεται αντιαισθητική, αλλά θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας.  Οφείλει το όνομά της στα συστατικά της, τα οποία έχουν εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού του δέρματος, στο μαύρο πηλό, στον  ενεργό άνθρακα και στη λάσπη. Τα κύρια οφέλη αυτής της μάσκας είναι: […]

Εκ πρώτης όψεως η μαύρη μάσκα μπορεί να φαίνεται αντιαισθητική, αλλά θεωρείται ένα από τα καλύτερα προϊόντα για τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό της επιδερμίδας. 

Οφείλει το όνομά της στα συστατικά της, τα οποία έχουν εξαιρετικές ιδιότητες καθαρισμού του δέρματος, στο μαύρο πηλό, στον  ενεργό άνθρακα και στη λάσπη.

Τα κύρια οφέλη αυτής της μάσκας είναι:

Απορροφά τις τοξίνες

Συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου

Τραβάει την περίσσια λιπαρότητα

Καθαρίζει σε βαθύ επίπεδο τους φραγμένους πόρους

Αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα

Αποτέλεσμα εικόνας για black mask

Πριν τη χρησιμοποιήσεις καλό είναι να έχεις καθαρίσεις πρώτα την Τ-ζώνη ή το πρόσωπό σου. Μπορείς να την αφήσεις από 10 έως 20 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο γιατί σκληραίνει πολύ και η αφαίρεση θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη.

Σε αυτή την περίπτωση, με νωπά χέρια ταμπόναρε  την και στη συνέχεια αφαίρεσε την. Μετά τη χρήση της είναι απαραίτητο να απλώσεις μια προστατευτική κρέμα ή ενυδατική κρέμα.

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι 1 ή 2 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Αν έχεις ευαίσθητο ή πολύ ευαίσθητο δέρμα, δοκίμασε την σε ένα μικρό σημείου του προσώπου σου και μετά χρησιμοποίησε την κανονικά.

Το γεγονός ότι στεγνώνει γρήγορα θα μπορούσε να θεωρηθεί μειονέκτημα. Επειδή λοιπόν στεγνώνει γρήγορα, μην υπερβαίνεις το χρόνο που αναγράφει η συσκευασία γιατί η αφαίρεσή της θα είναι ίσως επίπονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις