Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Ο Αντίχριστος θα ελέγχει τον κόσμο με το ίντερνετ και τα smartphones»
ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Αντίχριστος θα ελέγχει τον κόσμο με το ίντερνετ και τα smartphones»

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, το οποίο ακολουθούν οι Ρώσοι, τα Χριστούγεννα ήταν τη Δευτέρα και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του στο κρατικό δίκτυο Rossiya-1 τάραξε τα νερά. Ο 72χρονος επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που είναι γνωστός για τις συντηρητικές θέσεις του, είπε ότι «ο Αντίχριστος […]

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο, το οποίο ακολουθούν οι Ρώσοι, τα Χριστούγεννα ήταν τη Δευτέρα και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος με το χριστουγεννιάτικο μήνυμά του στο κρατικό δίκτυο Rossiya-1 τάραξε τα νερά.

Ο 72χρονος επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, που είναι γνωστός για τις συντηρητικές θέσεις του, είπε ότι «ο Αντίχριστος θα ελέγχει ολόκληρο το ανθρώπινο γένος με το Διαδίκτυο, τα έξυπνα κινητά και άλλες συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Ο έλεγχος από ένα σημείο είναι προάγγελος της έλευσης του Αντιχρίστου. Ο Αντίχριστος είναι ένα πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του Παγκόσμιου Ιστού, ελέγχοντας ολόκληρο το ανθρώπινο γένος. Ως εκ τούτου, η δομή αυτή αντιπροσωπεύει έναν κίνδυνο». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως δεν είναι πλήρως αντίθετος στη χρήση των έξυπνων κινητών, αλλά πρέπει οι άνθρωποι να προσέξουν να μη γίνουν σκλάβοι τους.

Ο ίδιος, δύο χρόνια πριν, είχε αποδώσει εν μέρει την άνοδο του «Ισλαμικού Κράτους» στην αυξανόμενη αποδοχή από τις κοινωνίες της ομοφυλοφιλίας, υποστηρίζοντας ότι πολλοί μουσουλμάνοι εγκαταλείπουν δυτικές χώρες για να ενταχθούν στην τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία και το Ιράκ γιατί δεν θέλουν να είναι μέλη κοινωνιών που διοργανώνουν παρελάσεις Gay Pride (!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το άγαλμα που εξόργισε τον σουλτάνο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις