Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Επίθεση στο κελί δέχθηκε ο παιδοκτόνος του εγκλήματος της Κέρκυρας. Ο πατέρας της Αγγελικής Πέτρου, η οποία κηδεύτηκε προχθές στη γενέτειρά της την Αλβανία, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Εκεί, όπως δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας και σύμφωνα με το site της Κέρκυρας enimorosi.com, ο 52χρονος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη […]

Ξυλοκοπήθηκε στις φυλακές ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας

Επίθεση στο κελί δέχθηκε ο παιδοκτόνος του εγκλήματος της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της Αγγελικής Πέτρου, η οποία κηδεύτηκε προχθές στη γενέτειρά της την Αλβανία, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εκεί, όπως δημοσιοποίησε ο δικηγόρος του Βασίλης Νουλέζας και σύμφωνα με το site της Κέρκυρας enimorosi.com, ο 52χρονος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Αγ. Παύλος», όπου θα παραμείνει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Β. Νουλέζα, ο 52χρονος «είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δήλωσε έντρομος ότι κινδυνεύει η ζωή του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, του επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Ο κατηγορούμενος είχε ζητήσει να μεταχθεί στο κατάστημα κράτησης Γρεβενών».

Θεωρείται πιθανόν ο παιδοκτόνος να επιστρέψει τελικά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού και όχι στις Δικαστικές Φυλακές, όχι μόνο εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζει, αλλά και εξαιτίας των απειλών που δέχεται.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε σε σημείο εμμονής την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σπίθα άναψε όταν η κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον πατέρα της, ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός.

Σχετικά με το θέμα της ταφής, είπε ότι μόλις ο 52χρονος διαπίστωσε πως η κόρη του ήταν νεκρή, λειτούργησε σε κατάσταση ακραίας συναισθηματικής φόρτισης και πανικού. Όπως είπε όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, μετάνιωσε και πρόθεσή του ήταν να παραδοθεί.

Ο πατέρας της κοπέλας δεν ενέκρινε τη σχέση της με τον Αφγανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις