Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος: Παραιτούμαι – Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Παραιτούμαι – Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση και ότι ο ίδιος παραιτείται από τη θέση του ΥΠΕΘΑ. Η δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου «Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ήταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε […]

Πάνος-Καμμένος-8.jpg

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την συγκυβέρνηση και ότι ο ίδιος παραιτείται από τη θέση του ΥΠΕΘΑ.

Η δήλωση του Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση. Ήταν μια συνεργασία επί 4 ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ανάμεσα σε δυο κόμματα από διαφορετικούς χώρους. Βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, οπότε ο στόχος επετεύχθη.

Το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο έπεσαν χιλιάδες, δεν μου επιτρέπεται να μη θυσιάσω αυτή την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για εμένα για λόγο εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Πήγε να… μεταλάβει νωρίτερα!

Την ευλογία της Εκκλησίας για την απόφασή του να προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, αφού πριν το κρίσιμο ραντεβού πήγε στην Μητρόπολη για να κοινωνήσει.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Πιτταράς ανέβασε βίντεο στο twitter από τη Μητρόπολη με τον Πάνο Καμμένο να μεταλαμβάνει.

https://twitter.com/jo_pit/status/1084373961058611201

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις