Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η πρωτοποριακή ιδέα που σε απογειώνει -κυριολεκτικά- με ζωντανή μουσική
PLUS

Η πρωτοποριακή ιδέα που σε απογειώνει -κυριολεκτικά- με ζωντανή μουσική

Η Garuda, η οποία αποτελεί την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας, φέρνει στο προσκήνιο μια νέα επιχειρηματική ιδέα με σκοπό να προσελκύσει καινούριους πελάτες. Ως σχέδιο, θέτουν την πραγματοποίηση μουσικού προγράμματος με ζωντανή μουσική, κατά την διάρκεια των πτήσεων! Σε ορισμένες αεροπορικές συνδέσεις οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν συναυλίες ενώ βρίσκονται σε ύψος 10.000 […]

Η πρωτοποριακή ιδέα που σε απογειώνει-κυριολεκτικά- με ζωντανή μουσική

Η Garuda, η οποία αποτελεί την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ινδονησίας, φέρνει στο προσκήνιο μια νέα επιχειρηματική ιδέα με σκοπό να προσελκύσει καινούριους πελάτες.

Ως σχέδιο, θέτουν την πραγματοποίηση μουσικού προγράμματος με ζωντανή μουσική, κατά την διάρκεια των πτήσεων!

Σε ορισμένες αεροπορικές συνδέσεις οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν συναυλίες ενώ βρίσκονται σε ύψος 10.000 μέτρων.

Mια πρωτοβουλία που απευθύνεται κυρίως στη νέα γενιά, «η οποία θέλει μια διαφορετική εμπειρία εν πτήσει», δήλωσε στο AFP ο εκπρόσωπος της εταιρείας Ιχσάν Ρόζαν.

Η εταιρεία διοργάνωσε την πρώτη της «συναυλία στον αέρα», στις  9 Ιανουαρίου, με δύο μουσικούς σε πτήση της από την πρωτεύουσα Τζακάρτα προς το γνωστό τουριστικό νησί Μπαλί.

Σύμφωνα με το AΠΕ, οι συναυλίες προβλέπεται ότι θα διαρκούν 10 με 15 λεπτά και ότι θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων ταλέντων.

Το 2017, η διοργάνωση από την αμερικανική αεροπορική εταιρεία Southwest συναυλιών εν πτήσει είχαν προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.

Ορισμένοι επιβάτες έλεγαν ότι θα προτιμούσαν να μην ενοχλούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης και να κοιμηθούν ή να διαβάσουν.

Η Ινδονησία, η οποία αποτελείται από περίπου 17.000 νησιά, είναι μια από τις αεροπορικές αγορές που γνωρίζουν ταχεία ανάπτυξη.

Ωστόσο, μετά τη συντριβή αεροπλάνου της εταιρίας Lion Air, τον Οκτώβριο, με 189 νεκρούς, αναζωπυρώθηκαν οι ανησυχίες για την ασφάλειά της.

Η Garuda διαβεβαιώνει ότι έχει λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος από τις συναυλίες και ότι έχει εκπαιδεύσει τα πληρώματά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις