Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ώρα για κοντό μαλλί; Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν το κομμωτήριο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ώρα για κοντό μαλλί; Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν το κομμωτήριο

Το κοντό μαλλί πρωταγωνιστεί και όλο και περισσότερες γυναίκες παίρνουν τη μεγάλη απόφαση Όποιο, όμως, κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, όταν αποφασίσεις να τα κόψεις, σίγουρα κάτι θα σε κρατήσει πίσω. Γι΄αυτό, σκέψου το καλά. Μη βιαστείς να κάνεις την αλλαγή Για να μην σοκαριστείς από το αποτέλεσμα αφότου κουρευτείς, μπορείς να τα […]

κοντό μαλλί

Το κοντό μαλλί πρωταγωνιστεί και όλο και περισσότερες γυναίκες παίρνουν τη μεγάλη απόφαση

Όποιο, όμως, κι αν είναι το μήκος των μαλλιών σου, όταν αποφασίσεις να τα κόψεις, σίγουρα κάτι θα σε κρατήσει πίσω. Γι΄αυτό, σκέψου το καλά.

Μη βιαστείς να κάνεις την αλλαγή

Για να μην σοκαριστείς από το αποτέλεσμα αφότου κουρευτείς, μπορείς να τα κόψεις σταδιακά, πριν καταλήξεις σε κοντό καρέ. Με αυτό τον τρόπο, θα έχεις το χρόνο να σκεφτείς αν πραγματικά θες να προχωρήσεις σε μία πιο τολμηρή αλλαγή.

woman closing eyes at daytime

Μην τα κόψεις για να νιώσεις καλύτερα

Το πρώτο πράγμα που σκέφτονται να πειράξουν οι γυναίκες κατευθείαν μετά από ένα χωρισμό, δεν είναι άλλο από τα μαλλιά τους, είτε αλλάζοντας χρώμα, είτε κόβοντας τα κοντά.

Προτού όμως πας στον κομμωτή σου βεβαιώσου ότι το θες πραγματικά και ότι δεν είναι μια αντίδραση της στιγμής. Γιατί αν δεν είσαι έτοιμη για μία αλλαγή, που αφορά την εξωτερική σου εμφάνιση, το πιο πιθανό είναι να μετανιώσεις.

Είναι μύθος ότι το πιο κοντό μαλλί δε θέλει ιδιαίτερη περιποίηση.

Μπορεί τα κοντά μαλλιά να λούζονται και να στεγνώνουν πιο εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο στο styling. Εξάλλου με το καρέ, θα πρέπει να αποχαιρετήσεις τον γρήγορο κότσο που έπιανες, κάθε φορά που βαριόσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις