Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον Πολάκη, για το περιστατικό έξω από το Μαξίμου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον Πολάκη, για το περιστατικό έξω από το Μαξίμου

Η Ένωση Συντακτών καταδικάζει την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που υποχρέωσε δημοσιογράφο, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, να σβήσει την φωτογραφία που του τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε […]

Η-ΕΣΗΕΑ-καταγγέλλει-τον-Πολάκη.jpg

Η Ένωση Συντακτών καταδικάζει την συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που υποχρέωσε δημοσιογράφο, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, να σβήσει την φωτογραφία που του τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηλιτεύει την συμπεριφορά του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ο οποίος, προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου στις 13-1-2019, υποχρέωσε συνάδελφο που τον φωτογράφησε με το κινητό της τηλέφωνο, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ της για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, να σβήσει την φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε ότι πολιτικό πρόσωπο σημαίνει, αναπόφευκτα, έκθεση στην δημοσιότητα.  Ενέργειες αυτού του είδους, αν μη τι άλλο, φανερώνουν έλλειψη ψυχραιμίας και αυταρχισμό, ανεπίτρεπτα και τα δυο προκειμένου περί πολιτικών προσώπων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις