Άδωνις σε Κουντουρά: “Είναι πρώτο θέμα οι δηλώσεις σου – Ο πρώην αρχηγός σου κατηγόρησε τον πατέρα σου” (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις σε Κουντουρά: “Είναι πρώτο θέμα οι δηλώσεις σου – Ο πρώην αρχηγός σου κατηγόρησε τον πατέρα σου” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ο Άδωνις την κατηγόρησε ότι αντάλλαξε την ψήφο στην συμφωνία των Πρεσπών με την υπουργική της καρέκλα. «Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον του προσώπου σας, κάθε φωτογραφία που σας στέλνουν απειλητική και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας […]

24.01.2019 | 17:29

Η επίθεση που εξαπέλυσε η Έλενα Κουντουρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Ο Άδωνις την κατηγόρησε ότι αντάλλαξε την ψήφο στην συμφωνία των Πρεσπών με την υπουργική της καρέκλα.

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον του προσώπου σας, κάθε φωτογραφία που σας στέλνουν απειλητική και οποιαδήποτε απειλή εναντίον του προσώπου σας ή της οικογένειά σας» είπε αρχικά.

«Θα ήμουνα πάρα πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο και για μένα το 2012 όταν ψηφίζαμε το δεύτερο μνημόνιο και είχαμε 200 mail κάθε μέρα ο καθένας μας με απειλητικά μηνύματα. Τότε δεν είδα να έχετε την ίδια ευαισθησία με μένα».

Ο κ. Γεωργιάδης, πρόσθεσε ότι «ναι, ο βουλευτής έχει συνταγματικό δικαίωμα συνείδησης όταν φτάνει όμως σε ένα όριο που να έχει τόσο τεράστια διάσταση σε σχέση με αυτά που έλεγε στο παρελθόν όπως η κ. Κουντουρά ψηφίζει αυτό που νομίζει και παραιτείται. Δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με υπουργική καρέκλα όπως κάνατε εσείς».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε απευθυνόμενος προς την υπουργό Τουρισμού: «Ήρθατε εδώ κλαίουσα κάνοντας επίθεση σε μένα αλλά ξεχάσατε τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν εκείνος που κατηγορούσε τον πατέρα σας ότι έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου.

Τον είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι για τον κ. Καμμένο δεν είπατε τίποτα. Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι όλα σικέ και γιατί σας κατηγορούμε ότι ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά».

Απάντηση της Έλενας Κουντουρά

«Στην ομιλία μου αυτό είπα ότι ο κ Γεωργιάδης για κάποιο λόγο αντί να ασχολείται με τη δική του πολιτική πορεία ασχολείται με μένα. Με έχει στοχοποιήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες στις ομιλίες του παντού μιλάει για μένα. Και μιλάει με τα χειρότερα λόγια και μετά κρύβεται από αυτό. Το είδατε και σήμερα μόνοι σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρόδος: Συνελήφθη πλοίαρχος σκάφους – 18χρονη βούτηξε στη θάλασσα 24.01.2019 | 17:29
Βίντεο: Οδηγός μεταφέρει στο μηχανάκι του μία ολόκληρη πόρτα αυτοκινήτου – Είναι… κρεμασμένη πάνω του 24.01.2019 | 17:29
Ένας φοίνικας στο Ρέθυμνο προκαλεί αντιδράσεις 24.01.2019 | 17:29
Σοκ στα Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ διασκέδαζε – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 24.01.2019 | 17:29
Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο οδηγός του φορτηγού – Ο 9χρονος ψάχνει τον πατέρα του και τον αδελφό του 24.01.2019 | 17:29
Εκρηκτική άνοδος των επενδύσεων στην Ελλάδα μετά την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας 24.01.2019 | 17:29
Μητσοτάκης: Οι διάλογοι για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλούν αγανάκτηση και οργή - Δεν θα ανεχθούμε απατεώνες ούτε εκείνους που τους διευκολύνουν 24.01.2019 | 17:29
Το φαινόμενο ΛΕΞ έγραψε ιστορία με 60.000 κόσμου - Ρίγη συγκίνησης όταν στη σκηνή ανέβηκε η Αλεξίου 24.01.2019 | 17:29
Exit mobile version