Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Διαμαρτυρίες και χημικά για τη Συμφωνία – Αποδοκίμασαν τον Παυλόπουλο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρίες και χημικά για τη Συμφωνία – Αποδοκίμασαν τον Παυλόπουλο (vid)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος. Οι συγκεντρωθέντες ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης […]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν πολίτες στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής, σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Οι συγκεντρωθέντες ήρθαν αντιμέτωποι με τον αστυνομικό φραγμό λίγα μέτρα πιο κάτω από το Μέγαρο, στη συμβολή των οδών Κάλλας και 25ης Μαρτίου.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του Προκόπη Παυλόπουλου τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι διαδηλωτές είναι χωρισμένοι σε δύο σημεία του δρόμου. Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγόνων για να απομακρύνει τον κόσμο.

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr και του thessnews.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις