Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Τζόκοβιτς τρόλαρε δημοσιογράφο – Λύθηκαν όλοι στα γέλια (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζόκοβιτς τρόλαρε δημοσιογράφο – Λύθηκαν όλοι στα γέλια (vid)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι απλά κορυφαίος στο είδος του. Εκτός από σπουδαίος τενίστας, είναι φοβερός τύπος, άνετος και με πολύ χιούμορ. Μετά την κατάκτηση του Australian Open στον μεγάλο τελικό με τον Ράφαελ Ναδάλ, ο Σέρβος έκανε χαβαλέ στην συνέντευξη Τύπου. Ένας από τους γνωστότερους δημοσιογράφους του τένις παγκοσμίως, ο Ομπάλντο Σκανιαγκάτα άρχισε να απαριθμεί […]

Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν είναι απλά κορυφαίος στο είδος του. Εκτός από σπουδαίος τενίστας, είναι φοβερός τύπος, άνετος και με πολύ χιούμορ.

Μετά την κατάκτηση του Australian Open στον μεγάλο τελικό με τον Ράφαελ Ναδάλ, ο Σέρβος έκανε χαβαλέ στην συνέντευξη Τύπου.

Ένας από τους γνωστότερους δημοσιογράφους του τένις παγκοσμίως, ο Ομπάλντο Σκανιαγκάτα άρχισε να απαριθμεί τα κατορθώματα του Τζόκοβιτς.

Με τη χαρακτηριστική ιταλική προφορά του και το ιδιαίτερο στιλ του ο Ιταλός δημοσιογράφος είπε στον Σέρβο ότι έχει πλέον 7 Australian Open και 15 Grand Slam.

Ο Τζόκοβιτς δεν άντεξε και του είπε, «όχι κι άσχημα» κάνοντας όλη την αίθουσα να γελάσει και τον Τζόκοβιτς να πέφτει πάνω στο τραπέζι της συνέντευξης Τύπου από τα γέλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις