Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανήθικη πρόταση στην Άννα Λορένη – “Ανέβασα το screenshot γιατί είμαι πρότυπο για κορίτσια” (vid)
LIFESTYLE

Ανήθικη πρόταση στην Άννα Λορένη – “Ανέβασα το screenshot γιατί είμαι πρότυπο για κορίτσια” (vid)

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Άννα Λορένη, πρώην παίκτρια του Power of Love Η Άννα αναφέρθηκε στην ανήθικη πρόταση που της έκαναν πριν μερικές ημέρες και στην οποία της προσέφεραν 20.000 ευρώ για ένα διήμερο στο Ντουμπάι. Το μήνυμα ήταν στα αγγλικά και έγραφε: “Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, […]

Άννα Λορένη

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Άννα Λορένη, πρώην παίκτρια του Power of Love

Η Άννα αναφέρθηκε στην ανήθικη πρόταση που της έκαναν πριν μερικές ημέρες και στην οποία της προσέφεραν 20.000 ευρώ για ένα διήμερο στο Ντουμπάι.

Το μήνυμα ήταν στα αγγλικά και έγραφε: “Εργάζομαι ως booker και ψάχνω για νέα όμορφα κορίτσια, όπως εσείς, θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα μου; Ένας από τους πελάτες μου θα ήθελε πολύ να σας προσκαλέσει για ένα πολυτελές Σαββατοκύριακο στη βίλα του. Θα του κρατήσετε συντροφιά και θα σας ανταμείψει με 20.000 δολάρια. Όλα τα άλλα έξοδα καλυμμένα! Σας ενδιαφέρει αυτό;”.

Η Άννα Λορένη του απάντησε: “Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την προσφορά, αλλά η πορνεία δεν είναι αυτό που κάνω για να ζήσω”κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο.

Η πρώην παίκτρια του Power of Love δημοσίευσε τη συνομιλία τους σχολιάζοντας: «Έχω πάρει τόσα μηνύματα για το ποστ, απίστευτο. Για όσους δεν καταλάβετε κάποιος προσφέρει 20 χιλιάδες δολάρια για ένα Σαββατοκύριακο μαζί μου. Welcome to the jungle».

«Μου είπε ο άνθρωπος ότι μια επαγγελματική πρόταση και ως γνωστόν επειδή δουλεύω μέσω Instagram, ρώτησα τι πρόταση και μου είπε αυτό που δημοσιοποίησα. Ότι μου προσφέρει 20.000 ευρώ για να περάσω ένα διήμερο με έναν πελάτη του. Και απάντησα ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος που εγώ δουλεύω, δεν είναι η δουλειά μου αυτή.

Είναι ένας άνθρωπος από το Ντουμπάι, γιατί η πρόταση ήταν για το Ντουμπάι κι ένας άνθρωπος που προφανώς κάνει αυτή τη δουλειά. Ψάχνει κοπέλες, προφανώς δείχνει το Instagram στους πελάτες του, δεν ξέρω πώς δουλεύουν, και ο πελάτης λέει μια τιμή. Ήταν δική μου επιλογή να ανεβάσω τη συνομιλία για να τη δει ο κόσμος για δύο βασικούς λόγους…», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Λορένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις