Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Σβιντέρσκι λύτρωσε τον “δικέφαλο του βορρά”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Σβιντέρσκι λύτρωσε τον “δικέφαλο του βορρά”

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώτη απώλεια βαθμών στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν έτοιμος να βάλει ξανά “φωτιά” στην κορυφή της Supelreague Όμως το πρώτο γκολ του Σβιντέρσκι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Λουτσέσκου και με το 2-1 στο 87′, οδήγησε σε μία νίκη τίτλου στην Τούμπα. Ο Σβιντέρσκι […]

Σβιντέρσκι

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με την πρώτη απώλεια βαθμών στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν έτοιμος να βάλει ξανά “φωτιά” στην κορυφή της Supelreague

Όμως το πρώτο γκολ του Σβιντέρσκι ήρθε στην κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του Λουτσέσκου και με το 2-1 στο 87′, οδήγησε σε μία νίκη τίτλου στην Τούμπα.

Ο Σβιντέρσκι λύτρωσε τον ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού το γκολ του στο 87ο λεπτό του αγώνα, έλυσε το «γόρδιο δεσμό» στην άμυνα των φιλοξενούμενων και χάρισε μία ακόμη νίκη πρωτιάς στον Δικέφαλο του Βορρά, γράφει το newsit.

Η ομάδα του Λουτσέκσου ήταν «κυρίαρχη» σε όλο τον αγώνα, όμως ο Μάνος ισοφάρισε το γκολ από πέναλτι του Πέλκα και ο Βελλίδης «κράτησε» την ισοπαλία ακόμη και στο νέο πέναλτι του Άκπομ, για να έρθει τελικά ο Πολωνός από τον πάγκο και με το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, να χαρίσει μία σπουδαία νίκη στο «δρόμο» για τον τίτλο της Superleague.

Κίτρινες: Πέλκας – Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Κριζμάν, Λίλα, Σιόντης,

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς (74′ Ελ Καντουρί), Μαουρίσιο, Λημνιός (67′ Σβιντέρσκι), Μπίσεσβαρ (59′ Ζαμπά), Πέλκας, Ακπόμ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 

Βελλίδης, Λίλα, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Βιδάλ (74′ Πάντελιτς), Σιόντης, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Κριζμάν (85′ Παμλίδης), Μάνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις