Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παπαχριστόπουλος: Θα αργήσω λίγο να παραιτηθώ, χάλασε το αμάξι μου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαχριστόπουλος: Θα αργήσω λίγο να παραιτηθώ, χάλασε το αμάξι μου

Με μία απίστευτη δήλωση προανήγγειλε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ Όπως; είχε πει, σήμερα παραδίδει την έδρα του. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερήσει λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του…! «Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο […]

Θανάσης-Παπαχριστόπουλος-7.jpg

Με μία απίστευτη δήλωση προανήγγειλε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ

Όπως; είχε πει, σήμερα παραδίδει την έδρα του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερήσει λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό του…!

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η απίστευτη δήλωση έρχεται μετά την επίσης μοναδική δήλωση του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά, ότι δεν πρόλαβε να ψηφίσει στην επιτροπή επειδή ήπιε μια γκαζόζα και πήγε στην τουαλέτα.

Σήμερα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα παραδώσει την έδρα του και τη θέση του θα πάρει ο Τέρενς Κουίκ, που δεν προτίθεται να παραιτηθεί, αλλά ούτε και να παραμείνει στους ΑΝΕΛ.

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Κουίκ βιώνει τον απόλυτο “έρωτα” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση θα στερήσει από τον Πάνο Καμμένο τα προνόμια του αρχηγού, αλλά προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Και αυτό γιατί, με ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, θα προβλέπεται ότι οι αρχηγοί των κομμάτων θα έχουν όλα τα δικαιώματα, ανεξαρτήτως του αριθμού των βουλευτών που θα διαθέτουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις