Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Παραιτήθηκε από βουλευτής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: Παραιτήθηκε από βουλευτής

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (08/02/2019) την απόφασή του να παραιτηθεί από βουλευτής της Β’ Αθηνών. Eίχε προηγηθεί η επιστολή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., Πάνου Καμμένου, προς τον κ. Βούτση, μέσω της οποίας του γνωστοποιούσε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος διαγράφεται από την […]

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (08/02/2019) την απόφασή του να παραιτηθεί από βουλευτής της Β’ Αθηνών.

Eίχε προηγηθεί η επιστολή του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., Πάνου Καμμένου, προς τον κ. Βούτση, μέσω της οποίας του γνωστοποιούσε ότι ο κ. Παπαχριστόπουλος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. διαλύθηκε, αφού έμεινε με πέντε βουλευτές, όμως από αυτούς ο ένας -ο κ. Φωκάς- δεν είχε εκλεγεί με το κόμμα του Πάνου Καμμένου αλλά με την Ένωση Κεντρώων.

«Σας δηλώνω ότι ο βουλευτής Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος από σήμερα 8 Φεβρουαρίου 2019 δεν ανήκει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις