Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκαριστικό βίντεο: Ανακρίνουν κρατούμενο τυλίγοντας ένα τεράστιο φίδι στον λαιμό του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό βίντεο: Ανακρίνουν κρατούμενο τυλίγοντας ένα τεράστιο φίδι στον λαιμό του

Σάλο στη διεθνή κοινότητα προκαλεί το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ανακρίνουν κρατούμενο, έχοντας τυλίξει ένα φίδι στον λαιμό του Ο συλληφθείς ουρλιάζει πανικοβλημένος, με τον ανακριτή να χαχανίζει ειρωνικά. Η αστυνομία της Ινδονησίας παραδέχτηκε την άθλια πράξη, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις. Η ανακοίνωση της τοπικής αστυνομία στην επαρχία Παπούα ζήτησε συγγνώμη για το […]

ανάκριση φίδι

Σάλο στη διεθνή κοινότητα προκαλεί το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να ανακρίνουν κρατούμενο, έχοντας τυλίξει ένα φίδι στον λαιμό του

Ο συλληφθείς ουρλιάζει πανικοβλημένος, με τον ανακριτή να χαχανίζει ειρωνικά.

Η αστυνομία της Ινδονησίας παραδέχτηκε την άθλια πράξη, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της τοπικής αστυνομία στην επαρχία Παπούα ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Ωστόσο, η διεύθυνση προσπάθησε να το δικαιολογήσει, λέγοντας ότι «το φίδι δεν ήταν δηλητηριώδες» και ότι οι άνδρες «δεν έδειραν τον συλληφθέντα», που ήταν ύποπτος για κλοπή.

Η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων Βερόνικα Κόμαν, που έδωσε το βίντεο, δήλωσε ότι στην Παπούα αυτού του είδους οι μέθοδοι είναι συνηθισμένες και οι βασανισμοί αποτελούν καθημερινότητα.

Αρκετοί πολιτικοί κρατούμενοι, που μάχονται για την ανεξαρτητοποίηση της Παπούα από την Ινδονησία, υποβάλλονται σε ψυχολογικά βασανιστήρια στα κρατητήρια, προκειμένου να «σπάσουν» και να ομολογήσουν εγκλήματα.

Μάλιστα, τις πιο πολλές φορές δεν τα έχουν κάνει, αλλά… ομολογούν.

Στο σοκαριστικό βίντεο, φαίνεται το φίδι των δύο μέτρων, τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό και τη μέση ενός άνδρα με χειροπέδες.

Ένας αστυνομικός σπρώχνει το κεφάλι του ζώου όλο και πιο κοντά στο πρόσωπο του άνδρα ενώ οι άλλοι τον ρωτούν «πόσες φορές έχει κλέψει κινητά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις