Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στην Κρήτη – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στην Κρήτη – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας

Στο κόκκινο η αγωνία για τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη – Τα πρώτα νέα είναι θλιβερά Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι 4 αγνοούμενοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Κρήτη, έχουν βρεθεί δύο σοροί των […]

Κρήτη-αγνοούμενοι-1.jpg

Στο κόκκινο η αγωνία για τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη – Τα πρώτα νέα είναι θλιβερά

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι 4 αγνοούμενοι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Κρήτη, έχουν βρεθεί δύο σοροί των αγνοουμένων.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, βρέθηκε στο ποτάμι, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που έσκαβαν οι Αρχές, και είναι καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της.

Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού.

Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν.

Οι κλήσεις και τα τελευταία λόγια

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τους αγνοούμενους.

Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

Και ενώ οι έρευνες για τους 4 αγνοούμενους συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση, στις Αρχάνες οι κάτοικοι παρακολουθούσαν μουδιασμένοι τις εξελίξεις, αναμένοντας μια καλή είδηση.

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερίς τους βρίσκονταν το βράδυ του Σαββάτου σε γλέντι στις Μοίρες. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, αποφάσισαν να φύγουν για το σπίτι τους στο Λασίθι. Ο φουσκωμένος Γεροπόταμος όμως τους παρέσυρε, ενώ κλήση για βοήθεια έκανε η 30χρονη γυναίκα από το κινητό της.

Το ζευγάρι έχει ένα μωρό παιδί, που δεν βρισκόταν μαζί τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις