Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Πόρτα” σε δημοσιογράφο στην ομιλία του Τζανακόπουλου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Πόρτα” σε δημοσιογράφο στην ομιλία του Τζανακόπουλου (vid)

“Πόρτα” σε δημοσιογράφο έριξαν άγνωστοι σε δημοσιογράφο, σε εκδήλωση στην Κατερίνη, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την Κατερίνη για την κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και τα παρατράγουδα δεν έλειψαν. Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο ίδιος, “επεισόδιο” σημειώθηκε και με δημοσιογράφο που δεν της επέτρεψαν την […]

“Πόρτα” σε δημοσιογράφο έριξαν άγνωστοι σε δημοσιογράφο, σε εκδήλωση στην Κατερίνη, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επισκέφθηκε την Κατερίνη για την κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και τα παρατράγουδα δεν έλειψαν.

Εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο ίδιος, “επεισόδιο” σημειώθηκε και με δημοσιογράφο που δεν της επέτρεψαν την είσοδο.

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος. Κκλείδωσαν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω», σημείωσε η δημοσιογράφος.

Αποδοκιμασίες στον Τζανακόπουλο

Υπενθυμίζεται ότι στην ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, μία νεαρή γυναίκα του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε», «πέντε προδότες είσαστε…» φώναξαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο που μιλούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέμεινε ψύχραιμος. Ωστόσο, ο κόσμος που βρισκόταν στην αίθουσα ζήτησε από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Δείτε ακόμη: 

Γιαννούλης-Συμφωνία-Πρεσπών.jpg

Συμφωνία των Πρεσπών: Αν διαφωνείς, είσαι «φασισταριό» κατά τον Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις