Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αρουραίοι έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους οδηγούς – Αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρουραίοι έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους οδηγούς – Αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους (vid)

Αρουραίοι με παράξενη συμπεριφορά έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους – Το βίντεο που έβγαλε οδηγός στην Ιταλία θυμίζει ταινία τρόμου Αρουραίοι έχουν βγει… παγανιά, τρομοκρατώντας τους οδηγούς. Το μικρό χωριό Γκατολίνο, εδώ και μέρες, δίνει τη δική του «μάχη» για να νικήσει την εισβολή τρωκτικών. Οι ντόπιοι τα έχουν ονομάσει […]

Αρουραίοι

Αρουραίοι με παράξενη συμπεριφορά έχουν σκορπίσει τον τρόμο στους οδηγούς αλλά και στους κατοίκους – Το βίντεο που έβγαλε οδηγός στην Ιταλία θυμίζει ταινία τρόμου

Αρουραίοι έχουν βγει… παγανιά, τρομοκρατώντας τους οδηγούς.

Το μικρό χωριό Γκατολίνο, εδώ και μέρες, δίνει τη δική του «μάχη» για να νικήσει την εισβολή τρωκτικών. Οι ντόπιοι τα έχουν ονομάσει «τρελοί λευκοί αρουραίοι» λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους.

Σύμφωνα μαρτυρίες, οι αρουραίοι πηδούν μπροστά από τα αυτοκίνητα και σκοτώνουν ο ένας τον άλλον! «Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο στο παρελθόν», είπε ένας πυροσβέστης.

Σύμφωνα με τον Guardian, οι Αρχές της βόρειας Ιταλίας έχουν δημιουργήσει μία ειδική ομάδα για την αντιμετώπιση του προβλήματος, με τη συμμετοχή πυροσβεστών, αστυνομικών και υγειονομικών επιθεωρητών.

Οι αρουραίοι φαίνεται πως «δραπέτευσαν» από έναν παλιό περιστερώνα, ο οποίος έκλεισε πέρσι.

«Είναι πολύ πιθανό να τελείωσε το φαγητό τους και βγήκαν στην επαρχία», είπε τοπικός δήμαρχος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

Αρουραίοι: Ανακαλύφθηκε νέο είδος; 

Οι εμπειρογνώμονες ζώων αγωνίζονται να εντοπίσουν ένα συγκεκριμένο είδος τρωκτικού που πρόσφατα ανακάλυψε μια μητέρα και ο γιος της στην κουζίνα τους.

Τα άγνωστα ζώα, που ονομάστηκαν «εξωγήινα μωρά αρουραίοι», έχουν μικρά στρογγυλά σώματα με λεπτές μακριές ουρές, όπως ανέφερε η Mirror.

Τα πλάσματα που μοιάζουν με αρουραίους περιγράφονται ως «κάτι που βγαίνει από μια ταινία τρόμου» και ένα βίντεο με αυτά να στροβιλίζονται γύρω από μια κουζίνα στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας έχει γίνει viral.

Το βίντεο με τα παράξενα μικρά πλάσματα μοιράστηκε στο Facebook από τον Τιμ Κλερκ αφού τα είδε στο σπίτι της μητέρας του. Όταν ρώτησε τους φίλους των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να τα αναγνωρίσουν, κανείς δεν είχε απάντηση.

«Η μητέρα μου τα βρήκε αυτά το πρωί στο πάτωμα της κουζίνας. Κάποιο είναι ακόμα ζωντανό. Ξέρει κανείς τι είναι; Ο Νίκι είναι τρομοκρατημένος και θα έχει εφιάλτες για εβδομάδες», έγραψε ο Τιμ στο Facebook.

Ένας χρήστης είπε ότι μοιάζουν με «σκόρους» κι ένας άλλος είπε, «είναι σαν κάποιος να κόψει το κάτω άκρο του ποντικιού».

Ενώ πολλοί χρήστες συμφώνησαν ότι το πλάσμα έμοιαζε με μωρά ποντικιού, κάποιοι δήλωσαν ότι είναι «μικροσκοπικές νυχτερίδες».

Ακόμη και οι εμπειρογνώμονες των τρωκτικών ήταν μπερδεμένοι από τα πλάσματα.

«Υποδηλώνουν ότι κάτι είχε μόλις φάει πρόσφατα το σώμα τους, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει γιατί μερικά από τα πόδια εξακολουθούσαν να λειτουργούν», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ομάδας βιοασφάλειας εντομολογίας της Νέας Ζηλανδίας στο Yahoo!7.

Δείτε ακόμη:

Ποια σπείρα; Αρουραίοι «ξάφρισαν» ολόκληρο ΑΤΜ! (pics-vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις