Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κακοκαιρία στην Ιταλία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Τέσσερις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί (pics-vid)

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Σε τραγική κατάσταση η Ιταλία από το κύμα κακοκαιρίας – Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους Κακοκαιρία σε πολλές χώρες της Ευρώπης με πολλά προβλήματα. Η κατάσταση είναι χειρότερη στην Ιταλία, με τέσσερα άτομα να βρήκαν τραγικό θάνατο. Δυο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους στην πόλη Φροζινόνε (εκατό χιλιόμετρα από την Ρώμη) […]

Κακοκαιρία-Ιταλία.jpg

Κακοκαιρία στην Ιταλία: Σε τραγική κατάσταση η Ιταλία από το κύμα κακοκαιρίας – Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Κακοκαιρία σε πολλές χώρες της Ευρώπης με πολλά προβλήματα. Η κατάσταση είναι χειρότερη στην Ιταλία, με τέσσερα άτομα να βρήκαν τραγικό θάνατο.

Δυο ηλικιωμένοι έχασαν την ζωή τους στην πόλη Φροζινόνε (εκατό χιλιόμετρα από την Ρώμη) από την κατάρρευση τοίχου, εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Ένας σαρανταπεντάχρονος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του, στην πόλη Γκουϊντόνια, έξω από την Ρώμη.

Πριν από λίγο, πάντα κοντά στην ιταλική πρωτεύουσα, ένας δεκατετράχρονος καταπλακώθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος έπεσε από στέγη αποθήκης, την οποία προσπαθούσε να επισκευάσει, παρά την κακοκαιρία.

Λόγω της κακοκαιρίας, ο δήμος της Ρώμης αποφάσισε να κλείσει το αρχαιολογικό πάρκο του Κολοσσιαίου.

kakokairia-italia-2.jpg

Στο μεταξύ, το πλήρωμα του τουρκικού εμπορικού πλοίου που προσάραξε σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από το Μπάρι, το εγκαταλείπει και μεταφέρεται στην ξηρά.

Το πλοίο άρχισε να παρουσιάζει επικίνδυνη κλίση και εισροή υδάτων σε εσωτερικούς χώρους.

Κακοκαιρία στην Ιταλία – 17 νεκροί τον Νοέμβρη

Τον περασμένο Νοέμβρη 17 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας στις βόρειες περιφέρειες της Ιταλίας Βάλε Ντ΄Αόστα και Τρεντίνο.

Οι τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους εξαιτίας πτώσης δέντρου πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ενώ ένας ηλικιωμένος 81 ετών, έπεσε από την στέγη του σπιτιού του, ενώ προσπαθούσε να την επισκευάσει.

Φωτο: cnn

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις