Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Μαλλιά γυναικών: Αυτές είναι οι τάσεις στα χρώματα
ΓΥΝΑΙΚΑ

Μαλλιά γυναικών: Αυτές είναι οι τάσεις στα χρώματα

  Τα μαλλιά αποτελούν ένα δυνατό σημείο για τις γυναίκες για αυτό βρήκαμε 5 τάσεις για εσάς. Μπορεί να μην θέλεις να κουρέψεις τα μαλλιά, ίσως και να μη θέλεις να τολμήσεις τις αφέλειες. Σίγουρα όμως θέλεις να κάνεις μία ανανέωση στην εμφάνισή σου. Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή και σκέφτεσαι τι καλύτερο από το […]

 

Τα μαλλιά αποτελούν ένα δυνατό σημείο για τις γυναίκες για αυτό βρήκαμε 5 τάσεις για εσάς.

Μπορεί να μην θέλεις να κουρέψεις τα μαλλιά, ίσως και να μη θέλεις να τολμήσεις τις αφέλειες. Σίγουρα όμως θέλεις να κάνεις μία ανανέωση στην εμφάνισή σου. Θέλεις να κάνεις μία αλλαγή και σκέφτεσαι τι καλύτερο από το αλλάξεις απόχρωση. Όμως με τι κριτήριο; Έτσι; Χωρίς κάποια έμπνευση;

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τις 5 πιο hot τάσεις μαλλιών 2019 στο χρώμα για την άνοιξη/καλοκαίρι.

Μαλλιά γυναικών: 4+1 τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Pastel μαλλιά

Δε θέλει ιδιαίτερη σοφία για να καταλάβεις, ότι φέτος θα τα βλέπεις παντού. Όχι άδικα αφού είναι μία πολύ ευχάριστη αλλαγή. Φυσικά για τις κοπέλες που μπορούν να την υποστηρίξουν. Τόλμησε ένα απαλό ροζ που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, ενώ αν θέλεις απλά να φωτίσεις το πρόσωπό σου, μερικές ανταύγειες είναι η λύση.

Εναλλακτικά, η πρόταση που είδαμε στο show της Mary Katrantzou είναι ότι πιο τέλειο θα μπορούσαμε και εμείς να σκεφτούμε!

Copper hair – Χάλκινο χρώμα

Σημείωσε 30% αύξηση στις αναζητήσεις του στο Pinterest, αλλά η ginger και copper αποχρώσεις θα είναι οι απόλυτοι  πρωταγωνιστές. Για όσες είναι πιο ξανθές, μία strawberry απόχρωση θα ήταν η πιο σωστή μετάβαση, χωρίς να είναι ούτε κόκκινη ούτε ξανθή. Εάν πάλι είσαι πιο  καστανή, τότε δοκίμασε τις ξεθωριασμένες copper αποχρώσεις με βάση το καστανό.

Baby Blonde

Είναι ένα κράμα του πλατινέ με το ζεστό ξανθό έως μπεζ και λέγεται baby blond. Αν θέλεις να το απογειώσεις ολοκλήρωσε με πλατινέ highlights. Αν είσαι πιο καστανή και πήρες αυτή την τεράστια απόφαση, τότε καλό θα ήταν να εμπιστευτείς αποχρώσεις της άμμου και πιο χρυσές.

The glow dark – Λαμπερό μαύρο

Μπορείς να κάνεις balayage ή μερικά πιο ανοιχτά highlights, ακόμα και στην πιο σκούρα απόχρωση των μαλλιών σου για να τους δώσεις κίνηση, φως και ενδιαφέρον. Αν είσαι αρκετά τολμηρή, επέλεξε μια πιο ανοιχτή απόχρωση να είναι μπλε, μοβ ή μπορντό, που θα κάνουν αμέσως την διαφορά.

Το καστανό μόκα

Το καστανό, γλυκαίνει πολύ. Το ψυχρό καστανό δίνει τη θέση του σε μία πολύ ζεστή απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και ίσως είναι το μόνο χρώμα που πραγματικά κάνει αυτό ακριβώς που αναφέρουμε. Όσο ανοίγει ο καιρός, μπορείς να ανοίγεις και τα highlights σου, αλλιώς τα κρατάς ένα τόνο πιο ανοιχτά, σαν να άνοιξαν φυσικά από την έκθεση στον ήλιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις