Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Πάνε να φάνε τον “γνήσιο Πολάκη” όπως έφαγαν εμένα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: Πάνε να φάνε τον “γνήσιο Πολάκη” όπως έφαγαν εμένα (vid)

Πάνος Καμμένος: Νέα επίθεση στον Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άμυνας ενώ πέταξε πυρά και για τον πρωθυπουργό αλλά και… για όλους Πάνος Καμμένος: Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, επέμεινε στις κατηγορίες του κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, υποστηρίζοντας ότι έχει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του. «Πλέον όσο περνάει ο καιρός έρχονται νέα στοιχεία. Θα […]

Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος: Νέα επίθεση στον Νίκο Κοτζιά εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άμυνας ενώ πέταξε πυρά και για τον πρωθυπουργό αλλά και… για όλους

Πάνος Καμμένος: Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, επέμεινε στις κατηγορίες του κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, υποστηρίζοντας ότι έχει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.

«Πλέον όσο περνάει ο καιρός έρχονται νέα στοιχεία. Θα κάνω συνέντευξη Τύπου αφού πρώτα τα καταθέσω στον Εισαγγελέα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, ισχυριζόμενος ότι «τα στοιχεία αποδεικνύουν αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έκανε ο κ. Κοτζιάς για το θέμα της συμφωνίας για τις βίζες».

Αναφερόμενος στο δημοσίευμα του BBC είπε πως συνδέεται με δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά. Μάλιστα πρόσθεσε για τα περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας είπε: «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Πάνος Καμμένος: Ο Τσίπρας είχε δεσμευτεί ότι θα φέρει τη Συμφωνία μετά τις εκλογές

Ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο Νίκος Κοτζιάς, στην οποία, όπως είπε, αναφέρεται ένα σπίτι το οποίο νοικιάζει από offshore εταιρεία. Δείχνοντας στην κάμερα το κινητό του, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το έχει νοικιάσει από ιδιώτη και όχι από υπεράκτια εταιρεία.

«Προκαλώ τον Νίκο Κοτζιά. Εγώ παραιτούμαι όλων των ασυλιών για να αποφανθεί η δικαιοσύνη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετική εικόνα

Για τα SMS που αντάλλαξε με τον πρώην ΥΠΕΞ

«Ο Νίκος Κοτζιάς μου είχε πει “άσε με να διαπραγματευτώ για τη συμφωνία και θα τη φέρω αργότερα”. Έγραφα στα SMS ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα».

Αναφορικά με τη στάση του πρωθυπουργού, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε διαβεβαιώσει πως θα φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές.
Παράλληλα, ο πρώην υπουργός Άμυνας, ισχυρίστηκε ότι στη συνάντηση που είχαν στη λέσχη αξιωματικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για στοιχεία που έχει στην κατοχή του.

«Θα γινόμουν ήρωας»

«Εγώ έφυγα από την κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρώτοι εμείς το κάναμε. Οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι» προσέθεσε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς γιατί δεν εγκατέλειψε νωρίτερα το κυβερνητικό σχήμα είπε: «Να ανατρέψω την κυβέρνηση τον Ιούνιο δεν μπορούσα. Δεν είχα τον αριθμό των βουλευτών. Αν αποσυρόμουν από την κυβέρνηση θα έκανα το χατίρι της ΝΔ. Και έστω ότι ανατρεπόταν η κυβέρνηση. Και έβγαινε ο Μητσοτάκης. Πάλι Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν. Ήθελε να ρίξω την κυβέρνηση για να μην βγει η χώρα από τα μνημόνια. Θα γινόμουν ήρωας. Αλλά επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης. θα έπαιρνα 15% στις εκλογές. Δεν είμαι στην πολιτική με μικροπολιτικά κριτήρια».

«Κάναμε την συνειδητή επιλογή να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην χώρα και το καταφέραμε. Με ένα 4% και 7 υπουργεία καταφέραμε να κάνουμε όσα δεν έκαναν μεγάλα κόμματα. Εγώ όταν έχω να πω κάτι το λέω ευθέως. Εγώ δεν ξεκατινιάζομαι. Δεν διαθέτουμε Κ.Ο. γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής ερμήνευσε αυθαίρετα τον κανονισμό σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα».

Αποτέλεσμα εικόνας για καμμενος

Για το άρθρο του BBC 

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για το άρθρο του BBC περί «μακεδονικής μειονότητας» σημειώνοντας ότι «πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

«Πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν κι εμένα»

Καταλήγοντας ο πρώην υπουργός Άμυνας τόνισε ότι στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές «εμείς δεν είπαμε στον ελληνικό λαό ψηφίστε μας για να σκίσουμε τα μνημόνια. Κάναμε έξι μήνες διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα και όταν πια διαπραγματευτήκαμε και πήραμε μια πρόταση αντίθετη από αυτή της Γερμανίας ζητήσαμε από τον ελληνικό λαό να την εγκρίνει. Την ενέκρινε και η ΝΔ του Μεϊμαράκη. Τα μέτρα που ακολούθησαν περιγράφονταν στην συμφωνία του Ιουλίου και τα ενέκρινε ο λαός τον Σεπτέμβριο».

Τέλος, εξέφρασε την έμμεση στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τονίζοντας ότι «ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν κι εμένα».

Δείτε ακόμη: 

«Αλήτη μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω» – Στη φόρα τα μηνύματα που έστειλε ο Καμμένος στον Κοτζιά

Με το ζόρι πήγε ο Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ – «Εγώ στους ΑΝΕΛ ήθελα να μείνω, αλλά…» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις