Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τοξότης: Πού να ταξιδέψεις αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τοξότης: Πού να ταξιδέψεις αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο

Τοξότης, ένα ζώδιο, πολλές διαφορετικές σκέψεις. Είναι περιπετειώδης, είναι ταξιδιάρης, είναι ανυπόμονος και πολύ ανοιχτός σε καινούργια πράγματα.  Ο Τοξότης δε φτιάχνει βαλίτσες, δεν προγραμματίζει τίποτα. Πετάει δύο ρούχα σε ένα backpack και φροντίζει να ξεκινήσει νωρίς το πρωί για να ζήσει την καινούργια εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι γνωστό ότι ζει για τις […]

Τοξότης, ένα ζώδιο, πολλές διαφορετικές σκέψεις. Είναι περιπετειώδης, είναι ταξιδιάρης, είναι ανυπόμονος και πολύ ανοιχτός σε καινούργια πράγματα. 

Ο Τοξότης δε φτιάχνει βαλίτσες, δεν προγραμματίζει τίποτα. Πετάει δύο ρούχα σε ένα backpack και φροντίζει να ξεκινήσει νωρίς το πρωί για να ζήσει την καινούργια εμπειρία σε όλο της το μεγαλείο. Είναι γνωστό ότι ζει για τις περιπέτειες, τις καινούριες εμπειρίες και τις δημιουργικές ιδέες.

Για τους φίλους Τοξότες υπάρχουν 5 προορισμοί  για το ελεύθερο πνεύμα τους και την ανάγκη τους να νιώθουν μονίμως… ζωντανοί.

Amberta, Canada

Ακριβώς πάνω από τη Δυτική Ακτή, υπάρχει μια Καναδική επαρχία κατάλληλη για κάθε είδους περιπέτεια. Η Amberta αποτελεί “σπίτι” για πολλά βουνά, λίμνες, αλλά και της πόλης Calgary. Αν λατρεύεις τις outdoor δραστηριότητες, αυτός ο προορισμός είναι αυτό που ψάχνεις. Εσύ, ως Τοξότης, ξέρεις καλύτερα από όλους πως ένα μέρος δε χρειάζεται να πνίγεται στους φοίνικες για να είναι εξωτικό.

Madagascar

Αυτό το νησί δίπλα στην Αφρικανική ήπειρο μπορεί να σου χαρίσει την περιπέτεια που έχει λείψει από τη ζωή σου αυτή την περίοδο. Θα χρειαστείς τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι να επισκεφτείς όλες τις υπέροχες παραλίες. Το να οδηγήσεις σε “άγριους” δρόμους – με μηχανή ή και με αυτοκίνητο – θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου ακαριαία.

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως το να μάθεις πραγματικά και ουσιαστικά μια νέα κουλτούρα επιβάλλει το να έρθεις πολύ κοντά με τους κατοίκους της περιοχής της, να τους μιλήσεις και να παρατηρήσεις τον τρόπο ζωής τους.

Great Barrier Reef, Queensland, Australia

Η ζωή είναι μικρή για να μένεις με απωθημένα. Ήρθε η ώρα να την κάνεις αυτή την κατάδυση στο Great Barrier Reef, το οποίο φιλοξενεί ένα απίστευτο οικοσύστημα ψαριών, φυτών και σχετικών “πλασμάτων”. Φόρεσε τη στολή σου, Τοξότη.

Budapest, Hungary

Μια πόλη αποτελεί πηγή κουλτούρας, καλού τοπικού φαγητού και τέχνης. Και όλα αυτά χρειάζεται αρκετός χρόνος για να τα κατανοήσεις, να τα γευθείς και να τα εκτιμήσεις. Αν αγαπάς την περιπέτεια αλλά προτιμάς να δώσεις μια πιο urban γεύση στο ταξίδι σου, κλείσε ένα εισιτήριο για Βουδαπέστη. Θα δεις τα πιο cool κάστρα, θα χαζέψεις το Δούναβη να “διακόπτει” τους busy ρυθμούς μιας πρωτεύουσας και θα περάσεις και λίγο χρόνο βουλιάζοντας στα ιαματικά λουτρά. 

Portland, Oregon

Το Portland είναι ένα μέρος της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών που θα ικανοποιήσει όλες σου τις αισθητικές απαιτήσεις. Εκεί μπορείς να περάσεις άφθονες ώρες στα coffee shops μιλώντας με τους locals ή να χαθείς μέσα σε κάποιο από τα πολλά βιβλιοπωλεία που διαθέτει.

Μπορείς επίσης να κάνεις βόλτα με το ποδήλατο στους δρόμους της πόλης ή να οργανώσεις ένα road trip στους καταρράκτες Multnomah, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Το Portland συνδυάζει και την αγάπη σου για τη φύση αλλά και την urban αισθητική που αγαπάς. Εκεί μπορείς πραγματικά να νιώσεις ελεύθερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις