Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελένη Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν οι 3 άνδρες που τη βίασαν – Της έριξαν χάπι στο ποτό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν οι 3 άνδρες που τη βίασαν – Της έριξαν χάπι στο ποτό

Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις στο φως για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί Η Ελένη Τοπαλούδη όπως έγινε γνωστό ύστερα από τα τελευταία στοιχεία και τις μαρτυρίες, είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς το 2017. Η ανακρίτρια της Ρόδου έχει παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της […]

Ελένη Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις στο φως για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί

Η Ελένη Τοπαλούδη όπως έγινε γνωστό ύστερα από τα τελευταία στοιχεία και τις μαρτυρίες, είχε βιαστεί από τρεις νεαρούς το 2017.

Η ανακρίτρια της Ρόδου έχει παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην κατάθεσή της έχει ήδη κατονομάσει τους δύο από τους τρεις άνδρες.

Όπως αποκαλύφθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ήδη οι αστυνομικοί του νησιού έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν και τον τρίτο νεαρό, πράγμα που σημαίνει πως πλέουν έχουν αποκαλυφθεί και οι τρεις.

Πρόκειται για έναν 19χρονο, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο. Θεωρείται θέμα ημερών το να κληθούν σε απολογία, ενώ οι Αρχές αναζητούν το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε. Στη συνέχεια, η 21χρονη άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα, με όπλο αυτό το βίντεο.

Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ελπίζει πως αν οι αστυνομικοί καταφέρουν να «ξεκλειδώσουν» το λάπτοπ της φοιτήτριας, θα μπορέσουν να βρουν εκεί και το βίντεο και πιθανώς εκβιαστικά μηνύματα.

Ελένη Τοπαλούδη: Ξεσπά ο πατέρας της

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μετά την είδηση ότι ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της κόρης του βίασε από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά μια ακόμη κοπέλα με ειδικές ανάγκες τρεις μόλις ημέρες μετά τον θάνατο της Ελένης, κάνει λόγο για «κύκλωμα επαγγελματικών βιαστών».

Αποκαλύπτει ότι δέχεται σωρεία καταγγελιών για άλλες κοπέλες που έπεσαν θύματα.

«Η κόρη μου δεν ήταν η μοναδική. Πλέον είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που δέχτηκαν κακοποίηση από τη συγκεκριμένη αλητοπαρέα, στην οποία προστίθενται και άλλα μέλη. Η αστυνομία πρέπει να διερευνήσει εις βάρος την υπόθεση. Πόσα κοριτσάκια είχαν σπουδάσει στη Ρόδο και είχαν εργαστεί και έφυγαν από εκεί με ψυχολογικά προβλήματα επειδή βίωσαν ανάλογες καταστάσεις; Πόσα από αυτά αυτοκτόνησαν; Υπήρξαν περίεργοι θάνατοι ή πνιγμοί στη Ρόδο το τελευταίο διάστημα που δεν εξιχνιάστηκαν. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τον ερευνητή, παρά μόνο να καταγγείλω αυτά για τα οποία γίνομαι δέκτης», αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Η Ελένη τηλεφώνησε στον πατέρα του Ροδίτη

Ο πατέρας της Ελένης σχολιάζοντας την πληροφορία ότι η 21χρονη κόρη του φαίνεται πως είχε καλέσει τον Ιανουάριο τον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη, κατηγορούμενου στην υπόθεση, σημειώνει:

«Πιστεύω ότι η Ελένη μετά τον βιασμό της, το 2017, δεχόταν απειλές και πιέσεις. Η κλήση στο κινητό του πατέρα του Ροδίτη είχε να κάνει με αυτό. Πιθανώς πήρε να ζητήσει βοήθεια. Άλλωστε, για εμένα, οι δύο υποθέσεις, του βιασμού της και της δολοφονίας της, ”συνδέονται”».

Δείτε ακόμη: 

Ελένη Τοπαλούδη: Οι απειλές που δεχόταν και το ξέσπασμα της μάνας (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις