Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εγνατία Οδός: Πανικός με αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Εγνατία Οδός: Πανικός με αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα

Εγνατία Οδός: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο πήγαινε αντίθετα Εγνατία Οδός: Πανικός προκλήθηκε στους οδηγούς όταν είδαν αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα. Έκπληκτοι, αλλά και έντρομοι ταυτόχρονα, έκαναν σινιάλα στον οδηγό, ο οποίος είχε αναπτύξει και μεγάλη ταχύτητα, ενώ λίγο έλειψε να προκληθεί ατύχημα. […]

Εγνατία Οδός οδηγός κινείται αντίθετα

Εγνατία Οδός: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί που κινούνταν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα, όταν αυτοκίνητο πήγαινε αντίθετα

Εγνατία Οδός: Πανικός προκλήθηκε στους οδηγούς όταν είδαν αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα. Έκπληκτοι, αλλά και έντρομοι ταυτόχρονα, έκαναν σινιάλα στον οδηγό, ο οποίος είχε αναπτύξει και μεγάλη ταχύτητα, ενώ λίγο έλειψε να προκληθεί ατύχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και καταγράφηκε από την κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, στο ύψος του Μελενικιτσίου Σερρών.

Οδηγός κινείται στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού

Το ίδιο είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2018 στην εθνική οδό Ρεθύμνου-Χανίων.

Ένας οδηγός, που σύμφωνα με το fonien.gr ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κάνει ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο φτάνοντας μέχρι του σημείου να μπει τελείως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο βίντεο φαίνεται το όχημα να κινείται επικίνδυνα πάνω στο οδόστρωμα με τον οδηγό του άλλοτε να φτάνει ένα βήμα πριν να βγει εκτός δρόμου και άλλοτε να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Κάποια στιγμή και αφού τον έχουν προσπεράσει αρκετά αυτοκίνητα, ο οδηγός φαίνεται να μπαίνει τελείως στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας αλλά ευτυχώς να αντιλαμβάνεται γρήγορα το λάθος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος διένυσε μια απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων πριν τελικά να ακινητοποιηθεί από την αστυνομία.

Δείτε ακόμη: 

Τον Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι οδηγοί – 70χρονος πήγαινε ανάποδα στην Εθνική (vid)

Ποινή φυλάκισης στον 64χρονο που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις