Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός σήμερα: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Καιρός σήμερα: Χωρίς προβλήματα εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα ξημερώματα σχεδόν σε όλη τη χώρα. Καιρός σήμερα: Μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων σε όλα -σχεδόν-  τα λιμάνια της χώρας. Προβλήματα παραμένουν στο λιμάνι της Ραφήνας όπου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι, ενώ κλειστή παραμένει η […]

Καιρός σήμερα: Χωρίς προβλήματα εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα ξημερώματα σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Καιρός σήμερα: Μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων σε όλα -σχεδόν-  τα λιμάνια της χώρας.

Προβλήματα παραμένουν στο λιμάνι της Ραφήνας όπου δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Μαρμάρι, ενώ κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Στις 7 το πρωί αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία Βlue calaxy για Χανιά και Κρήτη 2 για Ηράκλειο.

Στις 8 το πρωί αναμένεται να αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά και το Mykonos palace για Χανιά και Ηράκλειο.

Καιρός σήμερα

Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, αναμένονται σήμερα, Τρίτη στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα κυρίως τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος άλλα βαθμιαία από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις