Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για τον Αντώνη Χρόνη
LIFESTYLE

Power of Love: Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση για τον Αντώνη Χρόνη

Power of Love: Μπορεί ο Αντώνης Χρόνης να αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης και να θέλει να επιστρέψει, ωστόσο η Σοφία Λεοντίτση δεν έχει ίδια άποψη  Στο “Power of Love” κάποιοι επιθυμούν να περάσει την πόρτα πάλι ο Αντώνης Χρόνης, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι μαζί με το Φίλιππο στο προηγούμενο gala. Όπως […]

Power of Love Σοφία Λεοντίτση

Power of Love: Μπορεί ο Αντώνης Χρόνης να αποχώρησε από το σπίτι της αγάπης και να θέλει να επιστρέψει, ωστόσο η Σοφία Λεοντίτση δεν έχει ίδια άποψη 

Στο “Power of Love” κάποιοι επιθυμούν να περάσει την πόρτα πάλι ο Αντώνης Χρόνης, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι μαζί με το Φίλιππο στο προηγούμενο gala. Όπως φαίνεται  τηλεθεάτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι φαίνεται πως είναι η Σοφία Λεοντίτση. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δεν διστάζει, μάλιστα κάποιες φορές να σχολιάζει δημόσια τα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι της αγάπης μέσω social media.

Power of Love: Τι έγραψε η Σοφία, για την αποχώρηση του Αντώνη

Με αφορμή την αποχώρηση του Αντώνη Χρόνη, ο οποίος ζήτησε από τους followers του να τον ψηφίσουν προκειμένου να επιστρέψει, η Σοφία Λεοντίτση θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο στα instastories. Συγκεκριμένα η ίδια ανέβασε την ανάρτηση του 20χρονου παίκτη του ριάλιτι της αγάπης και αφού έβαλε φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια, έγραψε: «Ναι! Όλοι ενωμένοι να τον βοηθήσετε να ξαναμπεί στο σπίτι της αγάπης». Όπως φαίνεται και από την προσωπική της ανάρτηση η Σοφία δε θα μπει στη διαδικασία να ψηφίσει τον Αντώνη για να επιστρέψει μέσα στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Αντώνη

Ο Αντώνης Χρόνης ήταν ένας από τους δύο παίκτες που αποχώρησαν από το Gala του Power of Love. Ο ίδιος είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους του κόσμου και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου από το παιχνίδι.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του, έστειλε το πρώτο του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Σας αγαπώ και σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!!! Βοηθήστε με να ξαναμπώ στο σπίτι της αγάπης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Χρόνης επιθυμώντας να επιστρέψει στο reality κοντά στην αγαπημένη του Ρένια Τσακίρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις