Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τοπαλούδη Ελένη εξελίξεις: Αναγνωρίστηκαν οι τρεις δράστες του ομαδικού βιασμού
ΕΛΛΑΔΑ

Τοπαλούδη Ελένη εξελίξεις: Αναγνωρίστηκαν οι τρεις δράστες του ομαδικού βιασμού

Τοπαλούδη Ελένη εξελίξεις: Συνταρακτικά νέα για τον ομαδικό βιασμό της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Τοπαλούδη Ελένη εξελίξεις: Οι εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία και τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας από τη Ρόδο είναι καταιγιστικές. Αναγνωρίστηκαν οι 3 φερόμενοι ως βιαστές της Ελένης. Την προσεχή εβδομάδα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης των τριών ημεδαπών, φερόμενων ως υπόπτων για τον ομαδικό βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Η 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε  τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους. Τους υπέδειξε ως τα άτομα με τα οποία συνδιασκέδαζαν και στην συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της.

 

Τοπαλούδη Ελένη εξελίξεις: Οι μαρτυρίες

Μια άλλη φίλη της Ελένης σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ελένη της είχε εκμυστηρευτεί μερικά πράγματα.

Κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Ρόδο είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της. Ωστόσο είχαν καταναλώσει αλκόολ και πίστευε, η ίδια, πως την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν βρεθεί ερωτικά.

Ελένη Τοπαλούδη

Επιπλέον μια 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε μόλις πρόσφατα στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι έτερη φίλη τους της , είχε πει ότι η Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη, που εξετάστηκε πρώτη καθώς ήταν το άτομο που διασκέδαζε μαζί της, είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο.

Άφησαν την τελευταία στην οικία της και ακολούθως μετέβησαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ.

Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στην πορεία η Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Η μάρτυς αυτή διατείνεται ότι η Τοπαλούδη δεν ανέφερε τίποτε για βιασμό ούτε κι αν έχει δει το βίντεο αυτό.

Η μαρτυρία της μητέρας

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το έτος 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη.

Επεσήμανε ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη, ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο.

 

Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη. Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι 3 νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της.

Ως συνήγορος υπεράσπισής τους παρίσταται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Καβουριού.

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας χθες – Μία ημέρα πριν αναγνωριστούν οι δράστες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις