Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Game of Τhrones: Μια αναπάντεχη επιστροφή
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Τhrones: Μια αναπάντεχη επιστροφή

Game of Τhrones: Μια ηρωίδα από το παρελθόν θα επιστρέψει στην οθόνη τις πολυσυζητημένης σειράς.

Game of Thrones: Η σειρά που εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν αγαπήσει επιστρέψει στις 14 Απριλίου 2019, όλοι περιμένουν με αγωνία τον καινούργιο κύκλο.  Η HBO δημοσίευσε τις αφίσες με όλους τους ήρωες της σειράς, ενώ μια από αυτές αποκαλύπτει την επιστροφή μιας ηρωίδας που αγνοείται και κανένας δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ρόλο θα έχει.

Game of Thrones: Ποια επιστρέφει στη σειρά;

Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones αρχίζει σε λιγότερο από 45 μέρες και η HBO έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα συλλογή πόστερ των κύριων χαρακτήρων που θα δώσουν την τελική μάχη επιβίωσης απέναντι στους White Walkers. Στο φόντο, ο θρόνος. Τελικά ποιος θα καταφέρει να κατακτήσει τα 7 βασίλεια; Όλοι θα μπουν στην μάχη, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολή, ωστόσο ένας θα είναι ο νικητής.

https://www.instagram.com/p/BubUl2RFZLA/?utm_source=ig_embed

Οι αφίσες της Μητέρας των Δράκων, της Sansa και του Jon Snow ξεχωρίζουν, ωστόσο το κοινό έμεινε έκπληκτο από την απρόσμενη επιστροφή μιας ηρωίδας. Αυτή δεν είναι άλλη από την Melisandre (Carice Van Houten). Τελευταία φορά που είχαμε δει τη Melisandre ήταν στο τρίτο επεισόδιο της έβδομης σεζόν, και τότε είχε ενημερώσει τον Varys ότι έφευγε από το Dragonstone για το Volantis, μία από τις τρεις ελεύθερες πόλεις του Essos.

Η μάγισσα υποσχέθηκε, όμως ότι θα επιστρέψει. Αυτά ήταν τα τελευταία της λόγια πριν αποχωρήσει από τη σειρά: “Θα επιστρέψω για μια τελευταία φορά. Θα πρέπει να πεθάνω σε αυτή την παράδοξη χώρα, όπως και εσύ”. Τώρα όπως γυρίζει, και κανείς δε ξέρει ποιον ρόλο ακριβώς θα επιτελέσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις