Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ταϊλάνδη: Θρίλερ με την αναζήτηση Έλληνα για τη δολοφονία της συζύγου του
ΕΛΛΑΔΑ

Ταϊλάνδη: Θρίλερ με την αναζήτηση Έλληνα για τη δολοφονία της συζύγου του

Ταϊλάνδη: Εν αναμονή διεθνούς εντάλματος μέσω της Ιντερπόλ και οι ελληνικές Αρχές.

Ταϊλάνδη: Το air condition του ξενώνα στα νησιά Πουκέτ της Ταϊλάνδης, όπου βρέθηκε δολοφονημένη 43χρονη Ταϊλανδέζα αισθητικός με την τοπική Αστυνομία να καταζητεί  ως βασικό ύποπτο τον Έλληνα σύζυγό της, “αποκάλυψε” το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον περασμένο Φεβρουάριο!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν από τη μακρινή Ταϊλάνδη, ενώ οι αδελφές της άτυχης αισθητικού της έψαχναν εναγωνίως, αφού επί ημέρες δεν έδινε σημεία ζωής, στον ξενώνα όπου διέμενε με τον 42χρονο Έλληνα σύζυγό της, ο ιδιοκτήτης παραξενεύτηκε ακριβώς λόγω της πολυήμερης συνεχούς λειτουργίας του air condition, χωρίς να ακούει από το εσωτερικό το παραμικρό!

Αποφάσισε να ανοίξει μόνος

Έτσι, αποφάσισε όπως είπε στους αστυνομικούς να ανοίξει με το εφεδρικό κλειδί. Και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τη φρικτή πραγματικότητα.

Τι αντίκρισε ο ιδιοκτήτης του ξενώνα

Η 43χρονη αισθητικός ήταν νεκρή με ένα βαθύ τραύμα στο μέτωπο, μώλωπες σε όλο της το σώμα, στοιχείο ότι πάλεψε με τον δολοφόνο της και ένα μαύρο πανί στο στόμα με  το οποίοι ο δολοφόνος  δεν επέτρεψε να ακουστούν οι φωνές του θύματος.

Το έγκλημα έγινε στις 11 Φεβρουαρίου 

Το άγριο έγκλημα  διαπράχθηκε,  όπως εκτιμάται από τις αρχές στις 11 Φεβρουαρίου. Ήταν την ημέρα εκείνη η τελευταία φορά που οι άνθρωποι του ξενώνα είδαν το ανδρόγυνο, να επιστρέφει στο δωμάτιό του.

Από κείνη τη στιγμή δεν ξαναείδαν την Ταϊλάνδη αισθητικό.

Οι ημέρες περνούσαν, η οικογένεια της αισθητικού την αναζητούσε μάταια καθώς δεν γνώριζαν που διέμενε με τον Έλληνα σύζυγό της γιατί ο τελευταίος την είχε αποκόψει από κάθε σχέση μαζί τους.

Στις 16 Φεβρουαρίου ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε για τον χρόνο 

Στις 16 Φεβρουαρίου, ο ιδιοκτήτης που δεν έπαιρνε απάντηση στα χτυπήματα της πόρτας, άνοιξε, είδε και ενημέρωσε την Αστυνομία. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό της Bea, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος είχε επέλθει πριν από πέντε ημέρες.

Δηλαδή, συνέπιπτε με την τελευταία φορά που είδαν ζωντανή την γυναίκα.

Είχε ταξιδέψει αεροπορικώς για Ντουμπάι 

Ερευνώντας η τοπική αστυνομία για τον εντοπισμό του Έλληνα συζύγου της για να εξεταστεί, διαπίστωσαν ότι στις 11 του μηνός είχε φθάσει στο αεροδρόμιο και είχε φύγει αεροπορικώς για Ντουμπάι.

Από εκείνη τη στιγμή κρίθηκε ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία καθώς και τα στοιχεία που δόθηκαν από τις αδελφές της Bea,  συνέκλιναν στο ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος.

Είχε πει ότι “θα την σκοτώσει”

Είπαν, κατά τα δημοσιεύματα των τοπικών εφημερίδων, ότι ο σύζυγός της, που είναι πατέρας και μιας κόρης από τον προηγούμενο γάμο του, ήταν ζηλότυπος και μάλιστα την είχε απειλήσει ότι αν τον εγκατέλειπε “θα τη σκότωνε”.

Αναφορά στην αστυνομία το 2016

Μία από τις αδελφές της Bea είχε υποβάλει αναφορά στην Αστυνομία για τις απειλές το 2016, αλλά η άτυχη κοπέλα φαίνεται ότι πείστηκε από τον Έλληνα σύζυγο και τον παντρεύτηκε το 2017.

Υποψίες: Ίσως κατέφυγε στην Ελλάδα

Πηγές της Αστυνομίας της Ταϊλάνδης είπαν στους δημοσιογράφους ότι υποψιάζονται ότι ο βασικός ύποπτος μπορεί να έχει καταφύγει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το ελληνικό Τμήμα της Ιντερπόλ δεν έχει ενημερωθεί από κανέναν ότι έχει εκδοθεί  διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο ώστε να ξεκινήσουν και στην Ελλάδα οι έρευνες.

Διέμενε στον Κολωνό

Ο άνθρωπος που αναζητούν οι Ταϊλανδέζοι ως βασικό ύποπτο, στην ηλικία των 20 χρόνων, σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε στην περιοχή του Κολωνού και ασχολιόταν με διάφορες δουλειές.

Κάποια στιγμή εργάστηκε σε νυχτερινά καταστήματα, άλλες φορές δούλευε ως ντελίβερι.

Τον είχαν χάσει για 20 χρόνια

Οι γνωστοί του εκείνη την εποχή τον είχαν χάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια και δεν είχαν ακούει νέα του μέχρι τη στιγμή που πληροφορήθηκαν ότι αναζητείται ως ύποπτος για στυγερή δολοφονία στην Ταϊλάνδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις