Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζέσυ Παπουτσή: Η αποκάλυψη του Θάνου Καληώρα για τις τελευταίες στιγμές της
LIFESTYLE

Τζέσυ Παπουτσή: Η αποκάλυψη του Θάνου Καληώρα για τις τελευταίες στιγμές της

Τζέσυ Παπουτσή: Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή μόλις στην ηλικία των 62 ετών, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους πάντες, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνη.

Τζέσυ Παπουτσή: Για την Τζέσυ Παπουτσή, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018 μίλησε ο Θάνος Καληώρας.

Ο ηθοποιός μίλησε για την πρώτη γνωριμία τους, πώς ήταν φίλοι για 10 χρόνια και μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν ένα παιδί, αλλά και για τις τελευταίες ημέρες της.

«Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Πηγαίναμε σε καθημερινή βάση στην εντατική.

Μέχρι την τελευταία ημέρα που έφυγε ήμασταν συνέχεια κοντά της» είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα. Κάποια στιγμή την πρώτη ημέρα προσπάθησε να ξυπνήσει, να πει δυο κουβέντες, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί πια», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Τζέσυ Παπουτσή: Η καριέρα, το μεγάλο της στήριγμα, οι δύο γάμοι 

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα όμως γρήγορα αυτός ο γάμος τελείωσε. Είχε αποκτήσει μαζί του έναν γιο, τον Γιώργο Καληώρα ο οποίος σήμερα είναι 39 ετών και είναι σκηνοθέτης.

Όταν ερωτούνταν για το πώς είχε καταφέρει να διατηρεί καλή σχέση με τον πρώην σύζυγό της και πόσο εύκολο ήταν να μείνουν φίλοι μετά το διαζύγιο η ίδια απαντούσε: «Το πρώτο διάστημα όχι, μετά ναι. Δεν είχαμε να χωρίσουμε κάτι, εξάλλου και το παιδί μας δεν έφταιγε σε τίποτα. Δεν μπορούν τα παιδιά να βιώνουν την απαξίωση τους ενός γονέα από τον άλλο. Με τον Θάνο, περάσαμε πολύ ωραία αλλά η σχέση μας τελείωσε. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα δεν είναι αιώνιο και, φυσικά, κάθε σχέση χτίζεται και κερδίζεται με προσπάθεια. Το να είσαι φίλος με έναν άνθρωπο με τον οποίο υπήρξατε παντρεμένοι είναι δύσκολο, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό».

Η ζωή της χαμογέλασε όταν με τον επίσης συνάδελφό της Γιάννη Μανιό με τον οποίο ήταν μαζί για παραπάνω από 25 χρόνια, αποφάσισαν να παντρευτούν.

Καληώρας – Μανιός μαζί στην κηδεία

Το 2008 ένωσαν τις ζωές τους σε μία σεμνή τελετή στα Σκόπια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν είχε ρωτηθεί για εκείνον, είχε πει: «Είναι πολύ καλός σύντροφος και εξαίρετος άνθρωπος. Με νοιάζεται, με αγαπά και με φροντίζει πολύ, και αυτό, επειδή το κάνω εγώ με όλους από χαρακτήρα, με συγκινεί απίστευτα».

To 2015 η Τζέσυ Παπουτσή βγήκε και μίλησε δημόσια για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε για το οποίο χρειάστηκε μάλιστα να υποβληθεί σε εγχείρηση στο κεφάλι.

«Εγώ πάω στην εκκλησία, όποιος θέλει έρχεται». Εγώ πίστευα πάντα. Όταν μου έτυχε αυτό, έκανα το σταυρό μου και είπα: «Αν θες, Χριστέ μου να γυρίσω, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, να γυρίσω, αν δε θες… Κι έτσι γύρισα και είμαι μια χαρά. Είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτές είναι δοκιμασίες» είχε πει, χαρούμενη που είχε ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία.

Όμως, τρία χρόνια μετά ο εφιάλτης επέστρεψε και την πήρε μακριά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις