Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παγκράτι – ληστεία: “Είπα τελείωσα, ως εδώ είναι η ζωή μου”, λέει η άτυχη γυναίκα που ξυλοκόπησαν οι ληστές
ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι – ληστεία: “Είπα τελείωσα, ως εδώ είναι η ζωή μου”, λέει η άτυχη γυναίκα που ξυλοκόπησαν οι ληστές

Παγκράτι – ληστεία: Η ηλικιωμένη μαρτύρησε στα χέρια τους, καθώς τη χτυπούσαν για περίπου τρεις ώρες.

Παγκράτι – ληστεία: Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες της 84χρονης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από ληστές που εισέβαλαν σπίτι της στο Παγκράτι στις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στην πολυκατοικία της οδού Λογοθέτη 1 στον Νέο Κόσμο με σκοπό να κλέψουν.

Στην συνέχεια διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο διαμέρισμα. Την στιγμή εκείνη η 84χρονη με τον σύζυγό της 90 ετών, ο οποίος είναι κατάκοιτος, κοιμόντουσαν.

Την ξύπνησαν

Οι δύο δράστες έψαχναν το σπίτι σπιθαμή προς σπιθαμή και δεν έβρισκαν κάτι αξίας ή χρήματα. Έτσι σήκωσαν από τον ύπνο της την ηλικιωμένη την οποία και την χτυπούσαν για περισσότερο από δύο ώρες προκείμενου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα.

Η ηλικιωμένη, συνταξιούχος δικαστικός, μαρτύρησε στα χέρια τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμειναν εκεί πάνω από 3 ώρες και την ξυλοκόπησαν άγρια.

Και αυτό το περιστατικό, γίνεται λίγες ημέρες μετά την άγρια δολοφονία ενός 85χρονου στο σπίτι του στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα στο δεξιό κάτω ημιθωράκιο συντριπτικό κάταγμα στον δεξιό βραχίωνα.

«Είπα τελείωσα ως εδώ είναι η ζωή μου. Μου έσπασαν τα δάχτυλα στο ένα χέρι και το άλλο είναι άχρηστο πλέον. Ήξερα ότι ήθελαν να με πνίξουν», δήλωσε η άτυχη γυναίκα στον ΑΝΤ1.

«Την γρονθοκόπησαν σε πρόσωπο, χέρια και στα πλευρά»

Οι κακοποιοί διέφυγαν με άγνωστο χρηματικό ποσό, και άφησαν ελεύθερη την 84χρονη, η οποία είχε την δύναμη να κατέβει μέχρι τον 3ο όροφο και να ζητήσει βοήθεια.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha γειτόνισσα της ηλικιωμένης, η γυναίκα πήγε να τους δώσει την τσάντα της όταν αυτοί της ζήτησαν χρήματα.

Ωστόσο φαίνεται πως το περιεχόμενο δεν τους ικανοποίησε, και άρχισαν να την ξυλοκοπούν μέχρι να πει πού έχει χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις