Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παιδική πορνογραφία – Αθήνα: Γνωστός ζωγράφος και παλιός ρόκερ εμπλέκονται στην υπόθεση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παιδική πορνογραφία – Αθήνα: Γνωστός ζωγράφος και παλιός ρόκερ εμπλέκονται στην υπόθεση

Παιδική πορνογραφία - Αθήνα: Οι Αρχές βρήκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών - Τρία άτομα συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα

Παιδική πορνογραφία – Αθήνα: Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι αποκαλύψεις για μια υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στην Αθήνα, στην οποία εμπλέκονται ένας γνωστός εικαστικός 40 ετών και ένας 67χρονος πρώην ρόκερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την εν λόγω υπόθεση έχουν συλληφθεί οι δύο προαναφερόμενοι καλλιτέχνες, καθώς και μία 40χρονη γυναίκα.

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στις 17 Απριλίου ενώ από τους 3 χώρους που ερευνήθηκαν κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Παιδική πορνογραφία – Αθήνα: Πώς δρούσαν οι εμπλεκόμενοι

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια.

Αφού υπόσχονταν να τα βοηθήσουν να κάνουν καριέρα, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε “ειδική” φωτογράφιση.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το κοινό σημείο των τριών συλληφθέντων είναι μία 18χρονη, σήμερα, κοπέλα, η οποία ζούσε με ανάδοχη οικογένεια.

 

Παιδική πορνογραφία – Αθήνα: Το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια: Την 15χρονη τότε κοπέλα πλησίασε ο ρόκερ και της υποσχέθηκε να την κάνει διάσημη, με την προϋπόθεση ότι θα έπρεπε να φωτογραφηθεί με τα εσώρουχα. Οι φωτογραφίες της ανήλικης βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου.

Στο διαμέρισμα του 67χρονου πρώην ρόκερ βρέθηκαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών, από τις οποίες έχουν ταυτοποιηθεί μόλις οι δέκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν πολλές αποστολές φωτογραφιών και οι διωκτικές αρχές αναζητούν τους παραλήπτες μέσω των email.

 

Όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο γνωστός καλλιτέχνης επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα

Επιπρόσθετα ο 40χρονος κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.

Επιπρόσθετα ο 40χρονος ημεδαπός κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις