Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γαϊτάνος: «Στη σάτιρα το λάθος ξεκινά, όταν γίνεται με εμπάθεια»
LIFESTYLE

Γαϊτάνος: «Στη σάτιρα το λάθος ξεκινά, όταν γίνεται με εμπάθεια»

Γαϊτάνος: Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Η διαφήμιση του Πέτρου Γαϊτάνου για τα Jumbo σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο ίδιος μίλησε στην Espresso για την απόφασή του να πει το «ναι» στη διαφήμιση, αλλά και για την έντονη κριτική που δέχθηκε. Ειδικά από […]

Γαϊτάνος: Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των ημερών. Η διαφήμιση του Πέτρου Γαϊτάνου για τα Jumbo σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Είτε θετικά, είτε αρνητικά, πάντως σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο ίδιος μίλησε στην Espresso για την απόφασή του να πει το «ναι» στη διαφήμιση, αλλά και για την έντονη κριτική που δέχθηκε. Ειδικά από τους «Ράδιο Αρβύλα». «Η πρόταση που είχε γίνει από πέρυσι. Δεν μας προέκυψε και τελικά η διαφήμιση επανήλθε φέτος με μια νέα πρόταση. Μου πρότειναν τρία σενάρια και τελικά επιλέξαμε το συγκεκριμένο θέμα. Έψαξα κάθε φράση και έκφραση με κάθε λεπτομέρεια. Τα ψάξαμε μαζί με τους ανθρώπους της διαφημιστικής. Η ιδέα ήταν της εταιρίας και τη βρήκα πολύ εύστοχη και έξυπνη. Δεν σας κρύβω πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισα να κάνω την εν λόγω διαφήμιση ήταν γιατί ήθελα να χαλαρώσω περισσότερο τη σχέση μου με τον κόσμο. Ήθελα να φανεί πως είμαι ένας άνθρωπος με χιούμορ», ανέφερε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Όσον αφορά  στη σκληρή κριτική που δέχθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα ο Πέτρος Γαϊτάνος είπε τα εξής: «Πραγματικά δεν ασχολούμαι. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του στον χώρο του και για κάποιο λόγο γίνεται. Στην πλάκα και στη σάτιρα το λάθος ξεκινά όταν γίνεται με εμπάθεια. Και στη δική μου περίπτωση, προσβολή θα υπάρξει αν προσβάλουν τα θεία και όχι εμένα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις