Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Madonna: Η «βασίλισσα της ποπ» παρουσίασε σε παγκόσμια μετάδοση το νέο της… σουρεάλ βίντεο κλιπ
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Madonna: Η «βασίλισσα της ποπ» παρουσίασε σε παγκόσμια μετάδοση το νέο της… σουρεάλ βίντεο κλιπ

Madonna: Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Κολομβιανός σταρ της μουσικής Maluma

Madonna: Η «βασίλισσα της ποπ» Madonna επέστρεψε δυναμικά στη δισκογραφία και, για να το γιορτάσει, παρουσίασε το βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού «Medellin» σε παγκόσμια live μετάδοση, μιλώντας με φαν της από κάθε γωνιά της Γης.

Σε αντίθετη με τα πιο «ζωηρά» κομμάτια που μας έχει συνηθίσει η ντίβα της ποπ, το «Medellin» είναι ένα mid tempo κομμάτι με έντονα λάτιν και reggaeton στοιχεία.

 

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει ο τίτλος του, είναι εμπνευσμένος από την πόλη «Μεδεγίν», που ήταν η έδρα του βαρόνου των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ.

Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Κολομβιανός σταρ της μουσικής Maluma.

Tα άλογα που τόσο πολύ αγαπά η Μαντόνα, δεκάδες χορευτές και ο αισθησιακός χορός της με τον Maluma πρωταγωνιστούν στο σουρεαλιστικό βίντεο κλιπ, τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Diana Kunst και Mau Morgó.

Madonna: Επόμενος σταθμός η Eurovision

Η επιλογή ταιριάζει άλλωστε με τη νέα «περσόνα» που δημιούργησε η Madonna, την «Madame X», όπως θα ονομάζεται το νέο άλμπουμ που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου.

Επόμενος σταθμός για τη βασίλισσα της ποπ, η σκηνή του τελικού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, στις 18 του Μάη, οπότε ετοιμάζει ένα ανεπανάληπτο σόου με μία παλιά και μία νέα επιτυχία, για το οποίο έχει ήδη δεχθεί επικρίσεις.

Η επιστροφή της ωστόσο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι στα 60 της χρόνια γνωρίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας καλύτερα από τον καθένα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις