Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αποθέωση από τον Μάτζικ Τζόνσον – Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ για χρόνια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αποθέωση από τον Μάτζικ Τζόνσον – Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ για χρόνια!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο μεγάλος παίκτης, που σημείωσε εχθές επίδοση 35 ετών για τους Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει να γράφει ιστορία στο NBA o Γιάννης Αντετοκούνμπο! Εχθές ο «Greek Freak» πέτυχε μια σπουδαία επίδοση που δεν είχε συμβεί τα τελευταία 35 χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο βγήκε μπροστά μετά την ήττα στο Game 1 της σειράς με τους Σέλτικς και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε τρεις συνεχόμενες νίκες! Μάλιστα, στα δύο ματς που έγιναν στη Βοστόνη ο Γιάννης ήταν απολαυστικός, έχοντας 32 πόντους, 13 ριμπάουντ στο Game 3 και 39 πόντους, 16 ριμπάουντ στο Game 4. Κάπως έτσι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης του Μιλγουόκι, ο οποίος έχει τουλάχιστον 30 πόντους και 10 ριμπάουντ σε back to back αγώνες των playoffs από το 1984!

Ο Μάτζικ Τζόνσον αποθέωσε μέσω twitter τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την εμφάνισή του στο Game 4 με τους Σέλτικς, λέγοντας ότι ο «Greek Freak» θα κυριαρχεί για χρόνια στο ΝΒΑ! Συγκεκριμένα, ο Μάτζικ έγραψε: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ή αλλιώς Greek Freak, δείχνει σε όλη την λίγκα γιατί είναι τόσο ξεχωριστός παίκτης, σκοράροντας 39 πόντους για να οδηγήσει τους Μπακς σε προβάδισμα με 3-1 νίκες επί των Σέλτικς. Θα κυριαρχεί στο ΝΒΑ στην κανονική περίοδο και στα playoffs για πολλά χρόνια ακόμα!».

Γιάννης Αντετοκούνμπο:«Πώς θα με έπαιζα άμυνα; Δεν έχω ιδέα!»

Χωρίς ιδιαίτερους πανηγυρισμούς και με το μυαλό να βρίσκεται ήδη στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς στο Μιλγουόκι εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου οι Μάικ Μπουντενχόλτζερ και Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νέα νίκη των Μπακς στη Βοστόνη, που έφερε τη σειρά στο 3-1 και μόλις μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής για την ομάδα του «Greek Freak». Ο προπονητής των «ελαφιών» μίλησε για μία ακόμη φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Αντετοκούνμπο, ενώ ο ίδιος ο Γιάννης δυσκολεύτηκε πολύ να βρει έναν τρόπο για να… σταματήσει τον εαυτό του, όταν το τέθηκε μια σχετική ερώτηση!

«Πώς θα με έπαιζα άμυνα; Δεν έχω ιδέα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις