Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Οι πρώτες εικόνες, στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Οι πρώτες εικόνες, στην αγκαλιά του πρίγκιπα Χάρι

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Στη δημοσιότητα, έδωσε το παλάτι, τις πρώτες φωτογραφίες του βασιλικού μωρού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, δύο ημέρες μετά τη γέννησή του.

Μέγκαν Μαρκλ μωρό: Δύο ημέρες μετά τη γέννηση του baby Sussex, o δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην κάμερα μαζί με το νεογέννητο. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί ενώ ο πρίγκιπας ήταν αυτός ο οποίος κρατούσε το μωρό και στεκόταν λίγο πιο μπροστά από τη Meghan η οποία ήταν πανέμορφη φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο αμάνικο φόρεμα. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έδειχναν ενθουσιασμένοι, χαϊδεύοντας και κοιτάζοντας ο ένας στα μάτια του άλλου καθώς μιλούσαν.

Μιλώντας από την μεγαλοπρεπή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο Γουίνσδορ, η Μέγκαν Μαρκλ που έλαμπε, είπε: «Είναι μαγικό, είναι πραγματικά καταπληκτικό. Είναι απλά ένα όνειρο. Έχω τους δύο καλύτερους άνδρες στον κόσμο και είμαι πραγματικά χαρούμενη.Έχει το πιο γλυκό χαρακτήρα, είναι πραγματικά πολύ ήρεμος.». Με το ζευγάρι να χαμογελά, ο πρίγκιπας Χάρι είπε: «Δεν ξέρω σε ποιον μοιάζει». Ερωτηθείσα σε ποιον μοιάζει, η Μέγκαν Μαρκλ, είπε: «Προσπαθούμε ακόμα να το καταλάβουμε». Και ο πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε: «Όλοι λένε ότι τα μωρά αλλάζουν διαρκώς μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Βασικά, αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Αλλά αλλάζει κάθε μέρα, επομένως ποιος ξέρει».

“Ανυπομονώ να περάσω μαζί του χρόνο”

Ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι ανυπομονούν να περάσουν λίγο «πολύτιμο χρόνο μαζί του, καθώς σιγά-σιγά θα αρχίσει να μεγαλώνει». Στην συνέχεια, όταν τους ζήτησαν να δείξουν λίγο περισσότερο από το πρόσωπο του γιου τους στις κάμερες, η Μέγκαν Μαρκλ γέλασε με τον Χάρι να λέει αστειευόμενος: «Έχει ακόμη λίγες τρίχες στο πρόσωπό του». Και η Μέγκαν πρόσθεσε: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας και την ευγένειά σας, σημαίνει πολλά για εμάς».

https://twitter.com/SkyNews/status/1126090866165207040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1126090866165207040&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fprotes-foto-toy-basilikoy-moroy-tis-megkan-markl

Τα “πειραγματάκια” του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Χθες, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκαν σε επίσημη εκδήλωση και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκαν για τον ανιψιό τους, τον γιο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Φανερά ενθουσιασμένοι και οι δυο με το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να επισκεφθούν τον Χάρι και τη Μέγκαν ώστε να γνωρίσουν τον νεογέννητο γιο τους, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος του, δεν παρέλειψε να πειράξει τον αδερφό του στέλνοντάς του ανάλογο μήνυμα.

«Είναι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος να καλωσορίσω τον αδερφό μου στον κόσμο των άυπνων όπως είναι οι γονείς» είπε. «Είναι τόσο ιδιαίτερη στιγμή, με τον Λούι και τη Σάρλοτ να γιορτάζουν μόλις τα γενέθλιά τους, είναι μια υπέροχη στιγμή του χρόνου να αποκτήσουμε ένα μωρό. Η άνοιξη είναι ολόγυρα.” ανέφερε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις