Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Madonna: Όταν έδωσα στα παιδιά μου κινητά κατέστρεψα τη σχέση μου μαζί τους
LIFESTYLE

Madonna: Όταν έδωσα στα παιδιά μου κινητά κατέστρεψα τη σχέση μου μαζί τους

Madonna: Η βασίλισσα της pop αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλο γονιό που έχει παιδιά στην εφηβεία...

Madonna: Τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλο γονιό που έχει παιδιά στην εφηβεία αντιμετωπίζει και η Madonna, παρά τη φήμη και τα λεφτά της. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Vogue, η βασίλισσα της pop έχει κάνει αρκετά λάθη στην ανατροφή των έξι παιδιών της (τα τέσσερα υιοθετημένα), ωστόσο φροντίζει να μαθαίνει από αυτά. Ένα από τα λάθη που έχει κάνει η 60χρονη τραγουδίστρια αφορά στα κινητά τηλέφωνα που επέτρεψε να έχουν τα μεγαλύτερα παιδιά της «από πολύ νωρίς», δηλ. στα 13 τους χρόνια, με πολύ αρνητικές συνέπειες.

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε στη συνέντευξή της ότι, επιτρέποντάς τους να έχουν κινητό από τόσο μικρή ηλικία, χάλασε το δέσιμο που είχε παλαιότερα με τα παιδιά της. Πλέον είναι αποφασισμένη να μην κάνει το ίδιο σφάλμα με τον γιο της Ντέιβιντ που έκλεισε πρόσφατα τα 13. «Έκανα λάθος όταν έδωσα στα μεγαλύτερα παιδιά μου κινητά όταν έγιναν 13. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν το τέλος της σχέσης μας. Όχι οριστικά, αλλά έγινε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής τους. Δέχτηκαν έναν καταιγισμό από εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλα άτομα. Αυτό είναι πολύ κακό για την προσωπική εξέλιξη ενός ανθρώπου», είπε η βασίλισσα της ποπ.

Madonna: Έπαινοι για τον Ντέιβιντ, μπηχτές για τη Λούρδη

O 13χρονος Ντέιβιντ, που είναι υιοθετημένος, δεν έχει ακόμα κινητό. Όπως αναφέρει η μαμά του στην συνέντευξή της, απ’ όλα τα παιδιά της είναι εκείνος που «την καταλαβαίνει» πιο πολύ αφού οι χαρακτήρες τους μοιάζουν. Σύμφωνα με την Madonna δεν ισχύει το ίδιο και με τη μεγαλύτερη κόρη της, Λούρδη, για την οποία μιλά επικριτικά. «Δεν έχει τον ίδιο δυναμισμό με εμένα. Πιστεύω ότι τα social media την επηρεάζουν αρνητικά και την κάνουν να πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα της προσφέρουν πράγματα επειδή είναι η κόρη της Madonna», είπε χαρακτηριστικά η 60χρονη pop star.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις