Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: “Μπλόκο” σε ηρωίνη, κάνναβη και όπλα
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: “Μπλόκο” σε ηρωίνη, κάνναβη και όπλα

Διακίνηση ναρκωτικών: Τρεις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 29 και 31 ετών και μία 30χρονη, συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών.

Διακίνηση ναρκωτικών: “Λευκός θάνατος” στα διόδια των Αφιδνών, κάνναβη σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα. Μπλόκο σε ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, από την Αστυνομία, έφερε κατασχέσεις και πέντε συλλήψεις, τεσσάρων ανδρών και μιας γυναίκας. Στη μία από τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις, η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της δράσης της για τον εντοπισμό διακινητών, που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική, προχώρησε σε  έρευνες σε δύο οικίες στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 29 και 31 ετών και μία 30χρονη. Από την έρευνα στην οικία στον Ασπρόπυργο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.932 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 141 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρίφτες και συσκευές καπνίσματος κάνναβης, πιστόλι, κυνηγετική καραμπίνα, πλήθος φυσιγγίων και καλύκων, 3.360 ευρώ, αστυνομική ράβδος και έξι κινητά τηλέφωνα.

Ένας Αλβανός, ένας Έλληνας

Στην δεύτερη υπόθεση, συνελήφθησαν, στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 53χρονος Αλβανός και ένας 44χρονος Έλληνας, για κατοχή και μεταφορά  ηρωίνης.

Δεν πέρασαν τα διόδια

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε στα Διόδια Αφιδνών. Μετά από έρευνα στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους δύο κιλών και 80 γραμμαρίων, εντός ταξιδιωτικού σάκου 1.670 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις