Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμία: Στη δικαιοσύνη ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση
ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Στη δικαιοσύνη ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του με νοητική υστέρηση

Λαμία: Μαζί και «οι καλοί του φίλοι» που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν στην άτυχη κοπέλα - «Σώστε την αδερφή μας» λένε τα άλλα του παιδιά

Λαμία: Φρίκη, όχι μόνο στη Λαμία αλλά και πανελλαδικά, προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε έναντι χρημάτων την κόρη του, που έχει νοητική υστέρηση. Ο συλληφθείς, μαζί με άλλους δύο «φίλους του» που φέρονται να ασελγούσαν σε βάρος της ανήλικης, ανέβηκαν σήμερα τα σκαλιά των δικαστηρίων για να απολογηθούν για τα όσα που τους αποδίδονται. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν χρήματα για να πληρώσουν συνήγορο υπεράσπισης και τελικά πήραν προθεσμία για να απολογηθούν εκ νέου την Τετάρτη το πρωί, αφού διοριστούν αυτεπάγγελτα συνήγοροι υπεράσπισης από τον Ανακριτή.

Παρόλο που ο πατέρας της κοπέλα εξακολουθεί να αρνείται ότι έχει προβεί στις πράξεις που του καταλογίζονται, οι μαρτυρίες των υπόλοιπων παιδιών του αφηγούνται μια άλλη ιστορία. Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση και την ασέλγεια σε βάρος της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του 53χρονου, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση στη Λαμία, απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του. Η 18χρονη κατέθεσε ότι ο πατέρας της γνώριζε για τις σεξουαλικές της σχέσεις. Τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήλθαν αυτοβούλως κατέθεσαν όσα γνωρίζουν ότι συνέβαιναν σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη κοπέλα ΑμεΑ.

Ο ένας εκ των δύο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της στη Λαμία και η μικρή μάλιστα τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της! Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας και μάλιστα φέρεται να έκανε σεξ έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Τι αναφέρει ο δικηγόρος Δημήτρης Κρούπης, που είχε αρχικά την εξουσιοδότηση να αναλάβει την υπόθεση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις