Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο Ψωμιάδης είδε κι απόειδε κι έκανε debate μόνος του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Ψωμιάδης είδε κι απόειδε κι έκανε debate μόνος του

Εκλογές 2019: Στο debate του κ. Ψωμιάδη συμμετέχουν ο… Νίκος, η Κατερίνα, ο Γιώργος και ο Σπύρος όπως βέβαια και ο ίδιος και καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τη Θεσσαλονίκη.

Εκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, έχει δείξει πως δεν… τον νοιάζει τίποτα! Αφού δεν τον καλούν σε debate… έκανε το δικό του! Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» δημιούργησε το δικό του βίντεο, που αποτελεί μια πρωτότυπη τηλεμαχία στα πρότυπα του τηλεπαιχνιδιού «Αδύναμος Κρίκος». Στο debate του κ. Ψωμιάδη συμμετέχουν ο… Νίκος, η Κατερίνα, ο Γιώργος και ο Σπύρος όπως βέβαια και ο ίδιος, ο Παναγιώτης, και καλούνται να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις για τη Θεσσαλονίκη. Τίτλος του debate: «Γνωρίζεις τη Θεσσαλονίκη;».

Ο Παναγιώτης γνωρίζει και τις πέντε απαντήσεις και βγαίνει νικητής από τον πρώτο γύρο, ενώ στο τέλος στέλνει και το δικό του μήνυμα για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη, αφού προηγουμένως «μαλώνει» την Κατερίνα για την απάντησή της στην ερώτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο. Στο μεταξύ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «The President» ο κ. Ψωμιάδης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του κ. Νίκου Ταχιάου, αλλά και στην ηγεσία της ΝΔ.

«Σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία σε εκτιμούν μόνο αν κάνεις για λίγο τον ‘αντάρτη’ και γυρίσεις στη συνέχεια πίσω. Για παράδειγμα, αν χαρακτηρίσεις το κόμμα ‘μόρφωμα’ όπως το έκανε στο παρελθόν ο κ. Ταχιάος και τον ακολούθησε πρόσφατα ο κ. Ψαριανός, εξασφαλίζεις μια θέση στα ψηφοδέλτια της παράταξης, είναι λέξη – κλειδί φαίνεται… Εκπροσωπεί μία ελίτ που είναι τελείως ξένη προς τις αρχές και τις αξίες μου. Πράγματι μας χωρίζει άβυσσος. Μας χωρίζει για την ακρίβεια μια ολόκληρη λίμνη, εκείνη των Πρεσπών…».

Το πρόσφατο σποτ, που είχε προκαλέσει “πάρτι” στο διαδίκτυο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις