Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: “Τις εκλογές θα τις κερδίσω για το έργο που έχω κάνει”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: “Τις εκλογές θα τις κερδίσω για το έργο που έχω κάνει”

Εκλογές 2019: Σε συνέντευξή της η Ρένα Δούρου δηλώνει βέβαιη πως θα κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής.

Εκλογές 2019: Αισιόδοξη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές και η ίδια θα βγει νικήτρια από τη μάχη των περιφερειακών εκλογών δηλώνει σε συνέντευξή της στο iefimerida η Ρένα Δούρου. «Ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε για να μείνει», δηλώνει χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση τι θα συμβεί αν δεν περάσει στον δεύτερο γύρο, λέει πως «δεν θα σας πω το χιλιοφορεμένο… “θα είμαι στον δεύτερο γύρο, πρώτη και θα κερδίσω”. Θα σας πω ότι εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών. Και πάνω από όλα τη νοημοσύνη και την αξιοπρέπειά τους, που προσπαθούν να ποδοπατήσουν όσοι θέλουν να παραδοθεί η Περιφέρεια Αττικής σε εκπροσώπους του χθες που μας οδήγησε στην εθνική καταστροφή».

Στην ερώτηση για τη φωτιά στο Μάτι και τις ευθύνες που της καταλογίζουν, η περιφερειάρχης Αττικής κάνει λόγο για κανιβαλισμό που δέχθηκε, από «δημοσιογράφους-τσιρλίντερς του Κυριάκου Μητσοτάκη και κορυφαίων, ακραίων στελεχών της ΝΔ», και επαναλαμβάνει το επιχείρημά της ότι η Περιφέρεια δεν έχει ευθύνη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. «Έτσι, κανείς δεν έλεγε ότι μια Περιφέρεια δεν σβήνει φωτιές και δεν έχει επιχειρησιακό ρόλο κατά τη διάρκεια κατάσβεσης και εκκένωσης μιας περιοχής. Τη Δούρου βρήκαμε βολική, τη Δούρου επιχειρήσαμε να στήσουμε στον τοίχο. Εμείς συνεχίσαμε τη δουλειά μας».

Η Ρένα Δούρου δηλώνει υπερήφανη για το έργο που συντελέστηκε στην Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία 4,5 χρόνια και ειδικά για το έργο στο Φαληρικό Δέλτα. «Είμαι περήφανη για ένα έργο που αφενός προστατεύει τους πολίτες των γύρω δήμων, Μοσχάτου – Ταύρου, Καλλιθέας από τις πλημμύρες. Και αφετέρου αποτελεί ένα αναπτυξιακό έργο υπερτοπικής σημασίας, το οποίο στη δεύτερη φάση του περιλαμβάνει ένα οικολογικό πάρκο 220 τμ. Σε συνδυασμό μάλιστα με την παρέμβασή μας στο Μικρολίμανο και τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, υλοποιούμε ένα όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πριν από μισό σχεδόν αιώνα. Την Αττική Ριβιέρα. Για τους πολίτες της Αττικής αλλά και της πατρίδας».

Το σποτ της Ρένας Δούρου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις