Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Φεστιβάλ Καννών: Πάλι τσαντίστηκε ο Ταραντίνο με δημοσιογράφο – Τι του είπε και… «στράβωσε»; (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Καννών: Πάλι τσαντίστηκε ο Ταραντίνο με δημοσιογράφο – Τι του είπε και… «στράβωσε»; (vid)

Φεστιβάλ Καννών: Η επική απάντηση του χαρισματικού σκηνοθέτη

Φεστιβάλ Καννών: Η προχθεσινή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο στις Κάννες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μετά την προβολή της, το κοινό χειροκροτούσε όρθιο για επτά λεπτά, με τον σκηνοθέτη να χαμογελά ευχαριστημένος. Αυτό το χαμόγελο όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στη συνέντευξη Τύπου μετά την προβολή, ο εκκεντρικός δημιουργός «στράβωσε» από την ερώτηση μιας δημοσιογράφου. Η ερώτηση που ενόχλησε έντονα τον σκηνοθέτη προερχόταν από μία δημοσιογράφο των New York Times, η οποία άφηνε υπονοούμενα ότι ο Ταραντίνο δεν έδωσε πολλές ατάκες στη Μάργκο Ρόμπι – που υποδύεται την Σάρον Τέιτ στο φιλμ – επειδή είναι γυναίκα.

«Βάλατε την Μάργκο Ρόμπι, μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιό στην ταινία σας (…) ωστόσο δεν της δώσατε να πει πολλές ατάκες στο φιλμ. Φαντάζομαι ότι αυτή ήταν μια σκόπιμη επιλογή από μεριάς σας, και θα ήθελα να μάθω γιατί δεν την ακούμε να μιλάει;» ρώτησε η δημοσιογράφος, Αφού την κοίταξε με δολοφονικό βλέμμα, ο Ταραντίνο της έδωσε την εξής «ξερή» απάντηση: «Απλώς απορρίπτω τις υποθέσεις που κάνετε». Ο Ταραντίνο αρνήθηκε να πει οτιδήποτε άλλο στην συγκεκριμένη δημοσιογράφο. Όμως την απάντηση έδωσε τελικά η ίδια η Μάργκο Ρόμπι, αφού πρώτα γέλασε νευρικά. Όπως είπε η γοητευτική σταρ, οι σκηνές που είχε στο φιλμ της έδωσαν την ευκαιρία να τιμήσει την μνήμη της Σάρον Τέιτ, είτε είχαν διάλογο είτε όχι.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά ο χαρισματικός σκηνοθέτης ταινιών όπως το Pulp Fiction, το Reservoir Dogs και το Kill Bill, «τα παίρνει» με ερώτηση δημοσιογράφου.

Οι έντονοι διάλογοί του με εκπροσώπους του Τύπου έχουν γίνει στο παρελθόν viral, αφού ο εκκεντρικός Κουέντιν δεν μασάει τα λόγια του και οι δημοσιογράφοι επιμένουν να τον ρωτούν πράγματα που έχει χιλιο-απαντήσει, όπως π.χ. για την εκτεταμένη προβολή βίας στις ταινίες του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις