Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Ηράκλειο: Αποτυχία και αυτή η συγκέντρωση – “Τα Ρομά είναι εδώ, για τον Τσίπρα τον θεό”, φώναζαν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Ηράκλειο: Αποτυχία και αυτή η συγκέντρωση – “Τα Ρομά είναι εδώ, για τον Τσίπρα τον θεό”, φώναζαν

Τσίπρας Ηράκλειο: Την τελευταία του προεκλογική ομιλία στην επαρχία πριν τις ευρωεκλογές έδωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας Ηράκλειο: Ακόμα μία αποτυχημένη ομιλία του Αλέξη Τσίπρα “απαθανάτισαν” οι κάμερες χθες, στο Ηράκλειο της Κρήτης, τρεις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές 2019. Οι συγκεντρωμένοι ήταν περίπου 1.500. Η εξέδρα που θα μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, αλλά στην αρχή της οδού Δικαιοσύνης, κάτι πρωτοφανές για πολιτικές συγκεντρώσεις στην Κρήτη. Όπως αναφέρει το cretapost.gr στα πλάνα ο κ. Τσίπρας κατάφερε και γέμισε τον χώρο μπροστά από την εξέδρα ενώ ο πεζόδρομος της Δικαιοσύνης ήταν μισός, και ο χώρος μπροστά από την Αστόρια άδειος.

Ήταν 7.30 το απόγευμα και τόσο στην πλατεία όσο και στους πεζόδρομους ήταν ελάχιστα άτομα, με τις συγκρίσεις να είναι αναπόφευκτες. Το 2015, σε ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα, πλήθος κόσμου συγκεντρωνόταν ώρες πριν και έστηνε κυριολεκτικά πανηγύρια.  Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο του cretapost, με μία ομάδα νεαρών να κρατάνε σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και να χορεύουν στο ρυθμό του συνθήματος «Τα Ρομά είναι εδώ για τον Τσίπρα τον Θεό».

«Βλέπετε τη θερμή υποστήριξη εκπροσώπων των Ρομά στις συγκεντρώσεις μας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο αργότερα από το βήμα της εξέδρας στο Ηράκλειο και τόνισε πως «χαίρεται που συμμετέχουν και αυτοί στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην πλατεία Ελευθερίας λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Δηλαδή, χρειάστηκε μιάμιση ώρα περίπου για να εμφανιστεί μήπως και υπάρξει έστω και μία στοιχειώδης συμμετοχή προκειμένου να βοηθηθούν οι κάμερες για να δώσουν μία ικανοποιητική εικόνα, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του τον κόσμο στην συγκέντρωση του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο.

«Με τους… καλύτερους οιωνούς ξεκινά η ομιλία του ΠΘ στο Ηράκλειο. Αντί για την Πλ. Ελευθερίας η συγκέντρωση μεταφέρθηκε ατάκτως στην οδό Δικαιοσύνης, ενώ μία ώρα μετά την προγραμματισμένη έναρξη ο ΠΘ δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Προφανώς δεν έχουν φτάσει ακόμα τα λεωφορεία…» έγραψε ειρωνικά αρχικά.

«Να κατατοπίσουμε τον κ. Τσίπρα που θεωρητικά είναι Βουλευτής Ηρακλείου…. Δε βρίσκεται στην κεντρική πλατεία! Βρίσκεται στην οδό Δικαιοσύνης, πίσω από την κεντρική πλατεία την οποία δεν μπορούσε ούτε για αστείο να γεμίσει! #tsipras».

Τσίπρας Ηράκλειο: Η ομιλία του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις