Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ευρωεκλογές 2019: “Όχι βέβαια, δεν χάσαμε” – Σε άλλο κόσμο και ο Χρήστος Σπίρτζης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: “Όχι βέβαια, δεν χάσαμε” – Σε άλλο κόσμο και ο Χρήστος Σπίρτζης

Ευρωεκλογές 2019: Μάλιστα ο Χρήστος Σπίρτζης ανέφερε ακόμη ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χάσει ευρωεκλογές και μετά κέρδισε εθνικές.

Ευρωεκλογές 2019: Αν και η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται στις 9,4 μονάδες, ο Χρήστος Σπίρτζης δηλώνει κατηγορηματικά: «Όχι βέβαια δεν χάσαμε!». Ο κ. Σπίρτζης απάντησε, με την κατηγορηματική φράση «όχι βέβαια» στην ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις ευρωεκλογές. Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών είπε ότι μιλάμε για πρωτιά της ΝΔ και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στις προηγούμενες ευρωεκλογές 26,56%. Επομένως πρόσθεσε πρέπει να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα για τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών.

Ανέφερε ακόμη ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε χάσει ευρωεκλογές και μετά κέρδισε εθνικές. «Μπορεί να είναι ψήφος διαμαρτυρίας για να εμβαθύνει η κυβέρνηση την κοινωνικής της πολιτική» πρόσθεσε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, ενώ τέλος, σημείωσε ότι πρέπει να βγουν πολιτικά συμπεράσματα για το πως η ΝΔ καρπώθηκε τις απώλειες των μικρότερων κομμάτων.

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δεν μας γύρισε την πλάτη ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha τόνισε πως “ βλέπουμε σήμερα μια αριθμητική υπεροχή της ΝΔ. Αυτό για να το κατανοήσουμε πρέπει να δούμε π.χ. την συμπεριφορά του εκλογικού σώματος στις συνοικίες που μένουν οι κοινωνικά αδύναμοι. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ήττα, αλλά ούτε και νίκη». Ακόμη η αντιπρόεδρος της Βουλής υποστήριξε πως περίμενες πως η διαφορά θα ήταν…. μονοψήφια, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος δεν έχει γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις