Gus G – Αρναούτογλου: O Ozzy, η απέχθεια για τα «σκυλάδικα» και ο ροκ γάμος του στα Χανιά

LIFESTYLE

Gus G – Αρναούτογλου: O Ozzy, η απέχθεια για τα «σκυλάδικα» και ο ροκ γάμος του στα Χανιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Gus G - Αρναούτογλου: O διάσημος καλλιτέχνης της hard rock μίλησε για την τεράστια καριέρα του στο εξωτερικό και τη φιλία του με τον θρυλικό Ozzy Osbourne

30.05.2019 | 18:07

Gus G – Αρναούτογλου: Οι λάτρεις της hard rock και της metal μουσικής γνωρίζουν καλά τον Gus G. O Έλληνας «μάγος» της ηλεκτρικής κιθάρας έχει μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό, με συνεργασίες που θα ζήλευαν πολλοί. Το ευρύ κοινό, που γνώρισε τον Gus G όταν βγήκε τη βραδιά της Eurovision για να ανακοινώσει τη βαθμολογία της χώρας μας για τις συμμετοχές στον διαγωνισμό, είχε την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τον καλλιτέχνη  χάρη στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Από την καρέκλα της εκπομπής, ο Gus G μίλησε για τη ζωή του μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες για την φιλία και την πολυετή συνεργασία του με τον «θρύλο» Ozzy Osbourne, έναν «πολύ αστείο άνθρωπο» όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που λίγο έλειψε να κάνει τον διάσημο καλλιτέχνη να τον απολύσει από κιθαρίστα του. Ο Gus G αποκάλυψε επίσης πως είχε συνεργαστεί με τους Lordi, τα «τέρατα» που είχαν κερδίσει τον διαγωνισμό όταν αυτός έγινε στην Αθήνα. Ερωτηθείς αν ακούει ελληνική μουσική απάντησε κατηγορηματικά όχι, αποκαλύπτοντας ότι από μικρός σιχάθηκε τα σκυλάδικα επειδή ο πατέρας του τα Σαββατοκύριακα τραγουδούσε σε αυτά τα μαγαζιά και έτσι «είχε ακούσει αρκετό μπουζούκι για όλη του τη ζωή.

 

 

Ο Gus G αναφέρθηκε επίσης και στον ροκ γάμο του στα Χανιά, όπου φυσικά δεν ακούστηκε νότα παραδοσιακής μουσικής, αλλά μόνο οι ροκ ήχοι που έπαιζε ο DJ. Καλεσμένος στον γάμο ήταν μάλιστα και ο Ozzy Osbourne, που ενθουσιάστηκε με το γεγονός ότι ο παπάς έβαλε στους νεόνυμφους να πιουν κρασί κατά την τελετή. «Αν ξαναπαντρευτώ εδώ θα έρθω» είπε ο θρύλος της metal μέσα στην εκκλησία, προκαλώντας γέλια.

 

Ποιος είναι ο Gus G

Ο Κώστας Καραμητρούδης, περισσότερο γνωστός ως Gus G. (Θεσσαλονίκη, 12 Σεπτεμβρίου 1980) είναι Έλληνας αναγνωρισμένος μουσικός και κιθαρίστας της heavy-metal. Ο Gus G είναι γνωστός κυρίως λόγω της συνεργασίας του με τον Ozzy Osbourne αλλά και του προσωπικού του συγκροτήματος Firewind. Έχει παίξει επίσης με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil. Ο Gus G. συνεργάζεται με την εταιρεία Jackson η οποία διαθέτει ‘Gus G’ signature μοντέλα.

Είναι ένας από τους νεότερους μουσικούς του metal που έχει φτάσει σε μεγάλο επίπεδο στην κιθαριστική τεχνική.

Στα 18 του χρόνια, έφυγε από την Ελλάδα για να γραφτεί στο διάσημο μουσικό κολέγιο του Berklee, στη Βοστόνη. Μερικές εβδομάδες αργότερα, εγκατέλειψε τις σπουδές του και ξεκίνησε να δουλεύει προσπαθώντας να γίνει αναγνωρίσιμος στο χώρο της metal μουσικής. Την περίοδο που ήταν στο Berkley, συναντήθηκε με τον Joe Stump, τον οποίο αναγνωρίζει ως μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του.

Exit mobile version