Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές: Ο Φλαμπουράρης το παράκανε – “Οι ψηφοφόροι δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Ο Φλαμπουράρης το παράκανε – “Οι ψηφοφόροι δεν έχουν καταλάβει τι ψήφισαν” (vid)

Εκλογές: Στον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζουν να ρίχνουν την ευθύνη για τη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές στους πολίτες.

Εκλογές: Στο ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου αρνούμενοι να δεχθούν τη βαριά ήττα που υπέστησαν στις Ευρωεκλογές 2019 αναπτύσσουν τις δικές τους θεωρίες για το αποτέλεσμα της κάλπης, ενώ δεν διστάζουν να τα βάλουν ακόμα και με τους ψηφοφόρους, όπως έκανε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στο OPEN TV ανάπτυξε μία θεωρία για την βαριά ήττα που γνώρισε ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και έριξε την ευθύνη στον κόσμο, τους ψηφοφόρους. Συγκεκριμένα ο κ.Φλαμπουράρης ισχυρίστηκε ότι οι πολίτες δεν έχουν αντιληφθεί τι έκαναν την περασμένη Κυριακή και πρόσθεσε πως ίσως δεν ήθελαν να οδηγήσουν με τις επιλογές τους σε νίκη της ΝΔ.

Ο υπουργός Επικρατείας πάντως έκανε κι αυτός μία παραδοχή σχετικά με το εάν είχε γνώση το Μαξίμου για την ήττα που έρχονταν ή τελούσαν όλοι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού σε άγνοια. «Γνωρίζαμε πως υπάρχει διαφορά, όχι όμως το μέγεθος» διαψεύδοντας όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ διέδιδαν έως και το απόγευμα της Κυριακής ότι το κόμμα τους διεκδικούσε τη νίκη. Σημειωτέον ότι και έτερος υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης άφησε να εννοηθεί προ διημέρου ότι και ο πρωθυπουργός γνώριζε τα αρνητικά δημοσκοπικά ευρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις