Vitaly: Αυτό που κατάφερε η Wolanski, είναι από τα “άγραφα” – Η ζωή του εκκεντρικού ζευγαριού

LIFESTYLE

Vitaly: Αυτό που κατάφερε η Wolanski, είναι από τα “άγραφα” – Η ζωή του εκκεντρικού ζευγαριού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Vitaly: Μέχρι τώρα όλοι γνώριζαν τον Βιτάλι Ζντοροβέτσκι αλλά από χθες όλος ο πλανήτης έμαθε και την σύντροφο του Κίνσεϊ Βλάνσκι.

02.06.2019 | 19:30

Vitaly: Kinsey Wolanski. H 22χρονη ξανθιά κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το βράδυ του Σαββάτου όταν μπούκαρε στο γήπεδο του τελικού του Champions League φορώντας μόνο ένα μαγιό, για να διαφημίσει το site του σύντροφού της και διάσημου YouTuber, Vitaly Zdorovetskiy. Μάλιστα με την ίδια αμφίεση παρουσιάστηκε και κατά την αποφυλάκιση της το μεσημέρι της Κυριακής.

Η νεαρή έχει περάσει από τον χώρο της πορνοβιομηχανίας, έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα Maxim, Sports Illustrated και το FHM μεταξύ άλλων, και πλέον συνεργάζεται με τον 27χρονο Vitaly για το “Vitaly Uncensored”, ένα site και YouTube channel με φάρσες ερωτικής φύσης. Αυτή τη στιγμή, όλοι ψάχνουν να μάθουν γι΄αυτήν αλλά και το Vitaly. Οι αναζητήσεις για το “VITALY UNCENSORED” απογειώθηκαν κυριολεκτικά στη Google, με αποτέλεσμα όσοι δεν γνώριζαν τι είναι να το μάθουν σε παγκόσμια βάση.

Τα πρώτα λεπτά δε της εισβολής, το VitalyUncensored απέκτησε 350.000 followers στα account του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναμενόμενο και να γίνει πρώτο trend στο Twitter, πάνω από το hashtag του τελικού της Μαδρίτης.

https://twitter.com/ebenmg/status/1134954188977426432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134954188977426432&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fkosmos%2Fchampions-league-kinsey-wolanski-kalyteri-diafimisi-ston-vitaly-zdorovetskiy.7455100.html

Μιλάμε για ένα YouTube κανάλι που αριθμεί πάνω από 1,65 δις views συνολικά και 9,9 εκατομμύρια subscribers μέχρι τις αρχές του Μαΐου του 2019. Ο Vitaly Zdorovetskiy αποτιμά την αξία του δικτύου του στα 7 εκ. δολάρια ενώ διατείνεται πως βγάζει 500.000 δολάρια το μήνα από τα βίντεό του. Ο ίδιος είχε εισβάλει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και στους τελικούς του NBA το 2016, και του έχει απαγορευτεί η παρουσία σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Όσο για το account της Kinsey στο Instagram, αρκεί να σημειωθεί πως “μεγάλωσε” κατά ένα εκατομμύριο followers από χθες το βράδυ, με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την ίδια και την πορεία της στα social media.

Διαγράφηκε ο λογαριασμός της

Η Βολάνσκι στις 30 Μαΐου 2019 είχε στο λογαριασμό της στο instagram 316.000 followers. Μετά την δημοσιότητα που απέκτησε με την είσοδο της στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε 14 ώρες είχε αποκτήσει 2,5 εκ. followers. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής ο λογαριασμός της διαγράφηκε από τους υπευθύνους του instagram θεωρώντας προφανώς πως παραβιάστηκαν βασικοί κανόνες λειτουργίας και χρήσης και εξαπάτηση του κοινού.

Η Kinsey Wolanski έχει γεννηθεί 30 Αυγούστου 1996 στις ΗΠΑ. Έχει καταγωγή από τη Ρωσία αλλά στους λογαριασμούς της στο facebook έχει ψεύτικες πληροφορίες. Σε μία από αυτές αναφέρει πως έχει γεννηθεί στο Έσπο της Φινλανδίας. Έχει δύο αδέλφια, έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς κι έχει γίνει εξώφυλλο στα περιοδικά Maxim, Sports Illustrated και FHM ενώ όπως έχει πει σε συνέντευξη της έχει αρνηθεί αστρονομικά ποσά για να λάβει μέρος σε ταινίες πορνό.

Γουστάρει φορτηγατζήδες και γιατρούς

Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Maxim όπου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θαυμάζει τους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών», πως της αρέσει να «ανακατεύει τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα της» και να «φαντασιώνεται επισκέψεις σε γιατρούς να την εξετάζουν».

Ο σύντροφος της

Πρόκειται για αμφιλεγόμενο και εκκεντρικό youtuber που έχει αυξήσει τη δημοφιλία του μέσα από ακραίες φάρσες αλλά και την είσοδο του στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2014. Του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου. Έχει κατηγορηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος με την FIFA να υποστηρίζει πως πρόκειται για έναν επαγγελματία που προκαλεί την αρνητική δημοσιότητα σε βάρος του αθλήματος και προς όφελος του αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Κάτι ανάλογο έκανε χθες όταν η σύντροφος του η οποία μπήκε στο γήπεδο. Λέγεται πως ο Βιτάλι ήταν και αυτός στο γήπεδο και βιντεοσκοπούσε τη φίλη τους αλλά ήταν μεταμφιεσμένος.

Ο Βιτάλι Ζντοροβέτσκι είναι γεννημένος στο Μουρμάνσκ της βόρειας Ρωσίας στις 8 Μαρτίου 1992 και μετακόμισε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Αρχικά ήθελε να γίνει επαγγελματίας αθλητής στο σκειτμπόρντ αλλά λόγω πολλών τραυματισμών εγκατέλειψε την καριέρα του και με την έκρηξη των μέσω κοινωνικής δικτύωσης ασχολήθηκε επαγγελματικά με την δημόσια προβολή του.

Όπως έχει αποκαλύψει σε ηλικία 15 ετών έκανε ένα ρόλο σκουπιδιάρη σε ταινία πορνό έναντι 5 δολαρίων, έχει εργαστεί ως μεταμφιεσμένος «θείος Σαμ» κερδίζοντας 20 δολάρια για 3 ώρες και πολλές άλλες περιστασιακές εργασίες ενώ όταν ενηλικιώθηκε έλαβε μέρος και σε ταινίες πορνό μαζί με την Ντάιμοντ Κίτι και τελικά στράφηκε αποκλειστικά στην προβολή του εαυτού του. Το μεγάλο άλμα έγινε το 2012 όταν  έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο “Miami Zombie Attack Frank!”. Ήταν μία ταινία όπου ο ίδιος είχε ντυθεί ζόμπι. Περιπλανήθηκε σε φτωχές γειτονιές του Μαϊάμι για να φοβίσει διάφορους πολίτες. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 το βίντεο είχε 30 εκατομμύρια προβολές.

Ακολούθησε η ταινία Columbus Ohio με  πέντε εκατομμύρια προβολές εντός μιας εβδομάδας στο YouTube, ενώ η φάρσα Hitman που έγινε στις 16 Ιουνίου 2012 προκάλεσε την οργή των χρηστών αλλά και όσων είχαν πέσει θέματα της φάρσας του. Κάποια στιγμή ένας πολίτης τον ξυλοκόπησε και κατέληξε στη φυλακή αντιμετωπίζοντας κατηγορίες φυλάκισης 15 ετών.

Τα δόντια του άστεγου Μάρτιν

Το 2013 ανέβασε το βίντεο “Extreme Manless Man Makeover” μέσα από το οποίο κατέγραψε τη ζωή του μαζί με έναν άστεγο, τον Μάρτιν. Μάλιστα έκανε και έρανο για να μαζέψει χρήματα ώστε να διορθώσει τα δόντια του Μάρτιν. Μάζεψε 10.000 δολάρια αλλά κατηγορήθηκε για απάτη και δεν εισέπραξε τα χρήματα. Κατάφερε όμως να πείσει οδοντογιατρούς να επιδιορθώσουν τα δόντια του.

Εκεί όμως που «απογειώθηκε» η φήμη του και οι επισκέψεις στο κανάλι του ήταν με την είσοδο του στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στη Βραζιλία. Μάλιστα είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο με όλη του την προετοιμασία πριν την είσοδο στο γήπεδο. Από τότε επιδίδεται σε διάφορες φάρσες και δημοσιοποιεί όλη τη ζωή του κοντά στην σύντροφο του.

Στις 25 Μαΐου 2016 ο Ζντοροβάτσκι συνελήφθη για παραβίαση μετά από την αναρρίχηση στην τεράστια και εμβληματική πινακίδα του Χόλιγουντ. Στις 10 Ιουνίου 2016 συνελήφθη και πάλι για είσοδο στον 4ο τελικό του NBA μεταξύ των Cleveland Cavaliers και των Golden State Warriors. Φορούσε μία μπλούζα που έγραφε «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Exit mobile version